UFC

Jose Aldo se još ne oprašta od UFC-a, uskoro je opet u kavezu protiv rangiranog izazivača

Jose Aldo

 Amy Kaplan/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia
Ovo će biti Aldov 22. nastup u UFC-ovom kavezu, prošli put je pokazao da je još uvijek itekako konkurentan

Bivši prvak perolake kategorije, Jose ‘‘Scarface‘‘ Aldo, imao je nekoliko ponuda van UFC-a nakon uspješnog povratka protiv Jonathana Martineza na UFC-u 301 početkom ove godine u Rio de Janieru, no čini se da će brazilski veteran ostati u oktogonu najpoznatije MMA promocije barem za još jedan ‘‘pay-per-view‘‘ događaj. Suočit će se s 12. izazivačem na rang ljestvici UFC-ove bantam kategorije, Mariom Bautistom, u sklopu UFC 307 priredbe, zakazane za subotu, 5. listopada u Delta Centru, u Salt Lake Cityju.

To prenosi Ag Fight.

Aldo (32-8) se oporavio od poraza sudačkom odlukom protiv prvoplasiranog Meraba Dvalishvilija spomenutom pobjedom nad Martinezom prošlog svibnja. Bautista (14-2), koji je šest godina mlađi od Alda s 31 godinom, na nizu je od šest uzastopnih pobjeda, posljednju je ostvario jednoglasnom odlukom nad Rickyjem Simonom na UFC Vegas 84 priredbi ranije ove godine u siječnju.

Što se tiče ostalih borbi na UFC 307 priredbi, očekuje nas važan obračun u perolakoj kategoriji između Movsara Evloeva i Aljamaina Sterlinga. Dva vrlo zanimljiva meča gledat ćemo u srednjoj kategoriji - Kevin Holland sukobit će se s Chrisom Curtisom, a prije te borbe će Cesar Almeida i Ihor Potieria odmjeriti snage.

Linker
11. kolovoz 2024 15:05