UFC

Hill i dalje nije prebolio poraz od Pereire: ‘Ovakvi borci mu uvijek stvaraju probleme, takve nikada nije uspijevao dominirati‘

Alex Pereira vs. Jamahal Hill

 Ufc
Vidjet ćemo je li Rountree taj koji može Pereiru skinuti s trona, a činjenica jest da uistinu posjeduje oružja koja mogu biti opasna za prvaka

Alexa Pereiru vrlo brzo očekuje nova obrana titule u poluteškoj kategoriji, a ovoga puta će ispred njega stati borac kojeg je malo tko očekivao. Khalil Rountree Jr. pokušat će ‘‘Poatanu‘‘ oduzeti spomenutu titulu u poluteškoj kategoriji, a radi se o dosta opasnom udaraču kojeg se ne smije podcijeniti.

Međutim, poraz od Alexa Pereire izgleda da još nije prebolio bivši prvak, Jamahal Hill. Ne prestaje Hill pričati o Pereiri i njegovim nedostacima, a upravo to jučer je ponovno učinio kod Aljamaina Sterlinga na njegovom YouTube kanalu. Hill je rekao da Pereira ima velikih problema s kontrašima:

‘‘Stvar zbog koje će Khalil biti težak za njega jest to što je on kontraš. Ima vrijedne stvari kojima prijeti iz kontra garda. Ako pogledate Pereirinu karijeru u kickboksu, kontraši su ti koji su mu uvijek zadavali probleme. Može li on njih pobijediti? Može, ali još nikada ga nisam vidio da dominira kontraša koji ima nekoliko prijetnji. Vidjeli ste Jirija, on je došao u kontra gard i stajao ravno na nogama‘‘, započeo je Hill.

‘‘Pogledajte mu drugu borbu protiv ‘Izzyja‘, kako je on stajao? Ja obraćam pažnju na detalje. Ako imate oružja iz kontra garda, on ima velikih problema. Definitivno ima velikih problema‘‘, dodao je.

Vidjet ćemo je li Rountree taj koji može Pereiru skinuti s trona, a činjenica jest da uistinu posjeduje oružja koja mogu biti opasna za prvaka. Je li s njima uistinu toliko dobar saznat ćemo na UFC 307 priredbi koja se održava za desetak dana u Salt Lake Cityju, a jedva čekamo to i vidjeti.

Linker
25. rujan 2024 13:40