UFC

Dustin Poirier smatra da je Volkanovski premali za laku kategoriju: ‘Svejedno može pobijediti Islama‘

 Alexander Volkanovski

 Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Poirier nije jedini koji tako misli, a još je mjesec dana ostalo do UFC 284 priredbe na kojoj ćemo sve saznati

Gotovo pa ne postoji borac koji već do sada nije iznio svoje viđenje meča između Islama Makhacheva i Alexandera Volkanovskog, no većini je zajednička jedna stvar; svi uglavnom smatraju kako će Islamove fizikalije biti presudna stvar u tom meču. Za mjesec dana je UFC 284 na rasporedu, a na toj priredbi ćemo saznati je li ta teorija i točna.

Borba između Makhacheva i Volkanovskog je ovih dana dosta užarena tema, a nema dana da se netko od boraca i trenera ne pojavi na portalima sa svojim predikcijama. Jedan od njih je dakako i Dustin Poirier, a on kao i većina drugih smatra kako će Islamova veličina i presuditi u tom meču.

‘‘Mislim da će Volkanovski biti malo premali za laku kategoriju, ali još uvijek ima šansu pobijediti. I dalje može odvesti borbu u svoju korist. Pobijedio je puno odličnih boraca u perolakoj kategoriji, pobijedio je Maxa Hollowayja nekoliko puta. Vidjet ćemo. No svejedno mislim da će biti premali za Islama. Islam je velik, jak i čvrst‘‘, rekao je Dustin za BroBible.

Poirier ne taji kako želi još jedan napad na titulu jer je u trenutno posljednjem nastupu svladao Michaela Chandlera ‘‘submissionom‘‘ u trećoj rundi, a u intervjuu su ga pitali je li ga UFC kontaktirao da bude zamjena u toj borbi. Dustin je rekao kako bi to bilo izvedivo, no još uvijek nije postigao nikakav dogovor sa poslodavcima.

Teorija je puno, no sve će priče biti završene nakon UFC 284 priredbe na kojoj ćemo saznati što su Makhachev i Poirier pripremili jedan za drugoga.

Linker
02. srpanj 2024 06:25