UFC

Sean Strickland spašava stvar! Kelvin Gastelum zbog ozljede otkazao subotnji nastup

 Sean Strickland

 Louis Grasse/Zuma Press/Profimedia
Nassourdine Imavov ipak neće ostati bez nastupa jer je Sean Strickland pristao uskočiti na ‘‘short notice‘‘

Nakon mjesec dana pauze u kojoj nisu održali niti jednu priredbu, UFC se ovog vikenda napokon vraća. UFC Fight Night 217 trebali su predvoditi Kelvin Gastelum i Nassourdine Imavov, no došlo je do promjena unutar glavne borbe večeri jer je Gastelum bio prisiljen otkazati meč zbog ozljede.

No, jedna osoba je tu da spasi stvar – Sean Strickland će uskočiti u meč protiv Imavova samo pet dana prije same priredbe, tako da će osebujni Strickland nastupiti u prvoj priredbi 2023., a nastupio je i u posljednjoj 2022. Borba će se održati u poluteškoj kategoriji.

Što se tiče Gasteluma, radi se o ozljedi zuba koju je zadobio u samom tjednu borbe te se nažalost nije mogao boriti, a na svom Twitter profilu je napisao:

‘‘Jako sam razočaran što ću morati reći sljedeće. Ovo nije način na koji sam htio započeti 2023. Radio sam uistinu teško i prošao kroz svašta i uistinu sam bio spreman napraviti vrhunski show ovog vikenda. Ispričavam se Imavovu, njegovom kampu kao i UFC-u i fanovima‘‘.

Inače, Strickland je prošloga mjeseca nastupio protiv Jareda Cannoniera te je izgubio sudačkom odlukom, a meč prije toga ga je nokautirao Alex Pereira. Ovog vikenda uskače protiv odličnog Imavova koji je trenutno uhvatio zalet te je nanizao tri odlične pobjede, a ukoliko u subotu izgubi, Strickland će se naći u nezgodnoj situaciji gdje bi mogao imati tri poraza zaredom.

Bitna stvar je da su iz UFC-a uspjeli pronaći zamjenu u doslovno zadnji čas i da Imavovu neće propasti kamp i nastup, a bit će zanimljivo vidjeti i kako će Strickland izgledati.

Linker
01. srpanj 2024 18:12