UFC

Dana White otkrio što Stipe Miočić planira nakon borbe s Jonom Jonesom: ‘100 posto će to učiniti!‘

Dana White i Stipe Miočić

 Profimediadia
Čelni čovjek UFC-a s visokom dozom sigurnosti tvrdi kako će se američki teškaš hrvatskog podrijetla umiroviti po završetku borbe s ‘Bonesom‘

Jon Jones i Stipe Miočić konačno bi trebali odmjeriti snage 9. studenog u dugoiščekivanom meču za titulu UFC-ovog prvaka teške kategorije, ali i monumentalno borilačko naslijeđe. Planirano je da pobjednik tog obračuna stane na crtu "interim" prvaku Tomu Aspinallu, no upitno je kako će se situacija dalje razvijati budući da bi i za Jonesa i za Miočića međusobni okršaj potencijalno mogao predstavljati i posljednji u karijeri.

Prema informacijama koje je u svojoj posljednjom istupu plasirao Dana White, Miočić će sigurno objesti rukavice o klin nakon okršaja s Jonesom.

"Stipe će se 100 posto povući nakon ove borbe", bio je rezolutan čelni čovjek UFC-a tijekom gostovanja kod borilačkog novinara Kevina Iolea, dok je o Jonesovoj budućnosti rekao:

"Znaš kako govorim o Jonu Jonesu i što mislim o njemu kao borcu. Uvijek voli izazivati samog sebe, prešao je u tešku kategoriju... Ne znam točno što će učiniti nakon ove borbe, ali bio bih šokiran da se ne okuša protiv Toma Aspinalla.

Podsjetimo, Stipe će u "sudar titana" ući s 42 godine na leđima, a posljednji se put borio krajem ožujka 2021. godine (poraz nokautom od Francisa Ngannoua), dok će Jones na dan borbe imati 37 godina, s tim da je on posljednji meč odradio početkom ožujka prošle godine, kada je završio Ciryla Ganea za malo više od dvije minute.

Linker
09. kolovoz 2024 15:40