Regija

‘Uličar sam, kad me okrene - gotovo je. Zacrni mi se pred očima i više ne znam ništa. U meni je ubilački instinkt‘

Filip Pejić

 VANESA PANDZIC Cropix
Filip Pejić očitovao se o potezu koji je obilježio njegov subotnji okršaj s Vasom Bakočevićem

Iza nas je spektakularna FNC 19 priredba, a pored novog ekspresnog nokauta Mirana Fabjana, ono o čemu će se još dugo razgovarati u regionalnim borilačkim krugovima jest borba Filipa Pejića i Vase Bakočevića. Nakon nešto više od tri minute prve runde, trener hrvatskog FON tima pogodio je razoran "middle kick" i srušio "Psihopatu, a onda, u naletu adrenalina, udario protivnika ilegalnim "soccer kickom", pa ga završio "ground and poundom".

Zbog spomenutog "soccer kicka" Pejić je, na koncu, ipak diskvalificiran, a pobjeda je otišla na Bakočevićevu stranu. Bila je to dosad neviđena situacija u FNC-ovom oktogonu, a dogodila se, ni manje ni više nego u jednom od najiščekivanijih obračuna u povijesti organizacije. O svemu se nakon borbe, još pomalo "vruće" glave, očitovao i sam "Nitro".

"Je l‘ moguće da je opet ta ulica proradila u meni? Da ne mogu to ostaviti?", razočarano se upitao Pejić u početku razgovora s FNC-ovom voditeljicom Klarom Bilalović Keles pa nastavio: "Jednostavno, taj ubilački instinkt je u meni. Molio sam Boga da maknem to od sebe, ali ne mogu, uličar sam, kad me okrene, gotovo je, zacrni mi se pred očima i više ne znam ništa".

Pejić je potpuno otvoreno i iskreno nastavio: "Rekao sam sebi da ne idem čovjeka ubiti, da se idemo potući i pružiti si ruku poslije, zagrliti se, a ja njega udarim nogom u glavu dok je na podu, kad sam ga već bio nokautirao. Je l‘ to moguće? Razočaran sam u sebe".

Na Klarino pitanje o tome je li razgovarao s Vasom, Filip je zaključno odgovorio: "Jesmo, ne zamjera on meni ništa, ali nije to u redu od mene. Kakav sam ja sportaš? Mi smo sportaši, vratimo se na to, ovo je sport, FNC, nismo na ulici...Filipe, nisi na ulici".

Linker
09. rujan 2024 10:24