Regija

(VIDEO) Nokaut FNC-ovog gorostasa dospio na veliku boksačku stranicu: ‘MMA nije šala‘

Dylan Rajić vs. Tim Kelc (desno)

 Instagram (fnc)
Dylan Rajić na sjajan način predstavio se u svom prvom profesionalnom MMA nastupu

Gotovo svaki FNC-ov event donese neko novo lice koje ispliva kao nova uzdanica organizacije, a Dylan Rajić jedan je od boraca koji su isplivali na FNC 19 eventu. Bosanskohercegovački kickboksač rodom iz Nizozemske, trenutno s adresom u Puli, na sjajan način predstavio se FNC-ovoj publici.

Ovaj gorostas visok 204 centimetra trebao je samo 28 sekundi kako bi porazio favoriziranog Tima Kelca. Možda će neki biti iznenađeni nakon što pročitate da je Kelc bio favorit, ali koeficijenti na pobjedu Rajića kretali su se od 2,80 pa sve do 3,50, dok su na Kelca bili ispod 1,50.

Ispostavilo se kako su "bookmakeri" napravili pogrešku jer Rajić je lakoćom odradio prosao i doslovno je prošao kroz Kelca. Jako lijepe ručne udaračke tehnike prezentirao je Rajić za kojeg se vidi kako posjeduje određeno boksačko i kickboksačko iskustvo. Naime, Dylan je 2023. godine nastupio na Europskom U-22 prvenstvu u boksu, ali čini se da će sportsku karijeru ipak graditi u MMA vodama. Rajić se našao u timu Zelga Galešića kao sparing partner Ivana Vitasovića, ali brzo se rodila ljubav ka MMA-u i nedugo poslije došao je debi u profesionalnom MMA-u.

Osim što je privukao veliku pažnju regionalne MMA publike, Rajićev nokaut nad Kelcom uspio je dogurati i do jedne velike boksačke stranice na Instagramu. BoxingWorldFans naziv je te stranice koja broji 2,9 milijuna pratitelja, a interesantno je da su odlučili podijeliti snimku Rajićevog nokauta.

"MMA nije šala. Što je opasnije, boks ili MMA?", piše u tekstu njihove objave uz koju su priložili Rajićev nokaut, a nisu propustili ni navesti da se radi o videu objavljenom od strane FNC organizacije.

Sjajna je ovo reklama kako za Rajića, tako i za FNC organizaciju čiji sadržaj je pronašao svoje mjesto i na ovako veliko i svjetski poznatoj stranici. Ne sumnjamo kako će u budućnosti toga biti sve više, jer FNC neprestano raste i širi bazu svojih fanova.

Linker
09. rujan 2024 10:24