Regija

Službeno je potvrđen Bojkovićev protivnik za FNC 18! ‘‘Skull Crusher‘‘ pred najvećim izazovom do sad, čeka ga bivši izazivač!

Marko Bojković

 Screenshot (instagram, Marko Bojkovic)
S obzirom da Marko u proteklom meču nije primio ni jedan udarac, odnosno na FNC 18 priredbi u Beogradu ovog mjeseca, nije bilo potrebe da previše dugo čeka na sljedeći nastup

Nešto ranije danas, prenijeli smo vijest kako će FNC sljedećega mjeseca održati svoj novi event, a ovoga puta se vraća u Bosnu i Hercegovinu. Originalno se FNC 18 trebao održati u Širokom Brijegu, no iz organizacije su nedavno javnost obavijestili da će se priredba ipak održati u Banja Luci.

Bit će ovo četvrti puta da najjača domaća promocija odlazi u Bosnu i Hercegovinu, a do sada su obišli Ljubuški, Sarajevo i Bugojno, a Banja Luka je sljedeća destinacija koju će organizacije posjetiti. Ranije smo već naveli kako su potvrđeni nastupi Marka Bojkovića i Tome Spahovića, a osim njih, FNC je danas otrkio da ćemo u Banja Luci gledati i Ivana Sičaju te Veljka Aleksića.

Međutim, ono što nas je sve ponajviše zanimalo jest tko će to biti Bojkovićev protivnik u njegovom sedmom profesionalnom meču, a FNC nas nije dugo odlučio držati u neizvjesnosti. Naime, danas su to otkrili putem svog Instagram profila, a protivnik Marka Bojkovića bit će čovjek s kojim ga svi već odavno uparujemo – Arlen ‘‘Benks‘‘ Ribeiro!

S obzirom da Marko u proteklom meču nije primio ni jedan udarac, odnosno na FNC 18 priredbi u Beogradu ovog mjeseca, nije bilo potrebe da previše dugo čeka na sljedeći nastup. Često se njega i njegov tim kritiziralo zbog izbora neadekvatnih protivnika, no, unatoč tome što se radi o brazilskom borcu, ‘‘Benks‘‘ će biti najteži ispit u njegovoj dosadašnjoj karijeri.

Benks je borac koji je u svom trenutno posljednjem nastupu za FNC izgubio od ‘‘Croate‘‘ Barrija, nakon čega je na BRAVE CF 78 odradio neriješen meč. Bit će ovo pravi i veliki ispit za ponajvećeg MMA talenta na ovim prostorima, a hoće li ga uspješno proći, saznat ćemo na FNC 18 priredbi 13.7.

Linker
25. lipanj 2024 09:50