Regija

‘Zakuhalo‘ između Fabjana i Erslana, Fabjan poručio: ‘Erslan spava kao maca mala‘, dobio dogovor: ‘Star si i spor, hrvanje ti je nula‘

Ivan Erslan, Miran Fabjan

 Damir Krajac Cropix, Instagram (fnc)
Ostaje nam za vidjeti kako će se priča odviti, a ovo je meč koji bi zasigurno svaki domaći fan želio vidjeti

Rijetki su borci koji se mogu pohvaliti strelovitim usponom u kratkom vremenskom periodu kao što to može Miran Fabjan. Na FNC 17 priredbi izgubio je od Darka Stošića, no borba je privukla toliko fanova da na kraju rezultat nije ni bio presudan.

Svi znamo da ‘‘Slo Rocky‘‘ odavno na umu ima nekoliko domaćih boraca, a jutros i sinoć se na Instagramu ‘‘zakuhalo‘‘ između njega i Ivana Erslana. Erlsan je neki dan objavio da više nije dio KSW-a, tako da mu se putem ‘‘storyja‘‘ obratio Fabjan:

‘‘Dečko ne zna hodati, kreće se po petama, nema nikakvog osjećaja za distancu, držat ću ga na ‘jabu‘ (direktu, op.a.) prvu rundu, a drugu rundu ću ga iznabadati kickovima! Erslan će biti čovjek koji je primio najviše ‘jabova‘ u povijesti MMA-a. Ode u PFL u pm…‘‘, napisao je Fabjan.

image

Instagram story

Instagram (ivan Erslan)

Erslan mu nije ostao dužan, te je napisao:

‘‘1. Nemaš kondicije za dvije runde

2. Poslije ozbiljne izmjene sa Stoletom si krepao kao amater nakon 2 min borbe

3. Najveći uspjeh ti je što si bacio u nokdaun Stoleta

4. Hrvanje ti je nula

5. Parter ti je dno dna.

Zasad toliko, o tome da si star i spor ćemo drugi put‘‘, napisao je Erslan.

Kuha li to FNC novi regionalni okršaj i novi veliki meč, saznat ćemo uskoro. No, jedna je stvar sigurna; da se o tome ne razgovara, borci se zasigurno ne bi prozivali putem društvenih mreža. Ostaje nam za vidjeti kako će se priča odviti, a ovo je meč koji bi zasigurno svaki domaći fan želio vidjeti.

Linker
25. lipanj 2024 09:50