Regija

Još jedan fenomenalan meč dodan je na FNC 20 u Zagrebu! Talentirani srpski borac borit će se protiv domaćeg predstavnika

FNC 20

 Instagram (fnc Mma)
FNC 20 jedva čekamo, a priredba već izgleda fenomenalno. Ovo su borbe koje nas sve zanimaju i koje uvijek rado gledamo, tako da se nadamo da će i organizacija nastaviti ići u ovom smjeru

Nova FNC-ova priredba na rasporedu nam je idućega mjeseca, a predvodit će ju okršaj između ‘‘Slo Rockyja‘‘, Mirana Fabjana i Aleksandra Ilića. FNC 20 donosi nam hrpu fenomenalnih borbi, a organizacija će uskoro objavljivati i preostale borbe koje ćemo gledati te večeri.

Jednu takvu otkrili su nam baš danas putem svog Instagram profila, a naravno, radi se o još jednom regionalnom okršaju. Naime, Fran Luka Đurić i Vojislav Šimičić ukrstit će rukavice pred zagrebačkom publikom, a meč je ovo u kojem pobjeda obojici može donijeti jako puno toga. Ne sumnjamo da će obojica boraca biti silno motivirani pružiti najbolje od sebe, a prepuna zagrebačka Arena zasigurno će ih na to potaknuti.

Đurić je na domaćoj MMA sceni već neko vrijeme, a dosta gledatelja će ga prepoznati i po sudjelovanju na ovogodišnjem FON-u. Đurić je na FNC-u posljednji puta nastupio u jedanaestom mjesecu prošle godine kada je tehničkim nokautom svladao Borisa Stanića u Beogradu, a lani je pobijedio i na FNC 12 priredbi u Puli.

Što se tiče Šimičića, dvije profesionalne borbe za sada su iza njega, a obje je završio tehničkim nokautima. Trenutno posljednji profesionalni meč imao je na FNC 17 priredbi kada je pobijedio Jana Vaclaveka, a uparivanje s Đurićem fenomenalan je sljedeći korak za njega.

FNC 20 jedva čekamo, a priredba već izgleda fenomenalno. Ovo su borbe koje nas sve zanimaju i koje uvijek rado gledamo, tako da se nadamo da će i organizacija nastaviti ići u ovom smjeru. 23.11. priredba je na rasporedu, tako da vremena još ima.

Linker
02. listopad 2024 13:33