Regija

Golden Fight po treći put gostuje u Šibeniku! Na rasporedu je 12 vrlo zanimljivih mečeva

Stipe Verović vs. Tino Patrlj

 Golden Fight
Perspektivna hrvatska borilačka organizacija ovaj vikend donosi nam svoj šesti event

Odlična atmosfera u dvorani i veliki interes publike zaslužni su što borilački spektakl Golden Fight po treći put dolazi u Šibenik! GOLDEN FIGHT 6 event održati će se 04.10. u Sportskoj dvorani Baldekin. Na rasporedu je 12 borbi od kojih je jedna borba za pojas prvaka. Imati ćete priliku gledati kickboxing, MMA, tajlandski boks i atraktivan boks bez rukavica.

Nastupaju domaći i inozemni borci, prvaci Hrvatske, Europe i svijeta. Čak 2 prvaka svijeta Muhamet Deskaj (Savate prvak svijeta) i Lee Lalić (Savate svjetska prvakinja) obračunati će se sa svojim protivnicima u Golden Fight ringu. Od šibenskih boraca gledat ćete Ivana Ćuklina, Duju Bačelića, Ivana Baričevića, Snježanu Prgomet, Stipu Verovića i Primoštenku Karmelu Makelju.

image

Golden Fight 6 - fight card

Golden Fight

Golden Fight kao organizacija koja promovira hrvatski kickboxing (jedan od najjačih kickboxing saveza u svijetu), u uvodnom dijelu programa daje prostor mladim borcima da se predstave publici i stječu iskustvo borbi već kao vrlo mladi sportaši. Tako će mladi šibenski borci dobiti priliku pokazati svoje borilačke vještine koje marljivo bruse u brojnim borilačkim klubovima u Šibeniku i okolici. Vrhunski borci i uzbudljive borbe zapaliti će atmosferu na Baldekinu!

Događaj počinje danas u 20:00h, a ulaznice su dostupne putem online platforme Eventim, kao i na prodajnim mjestima Tisak Media poslovnicama (Dalmare Shopping Centar), Petrol i Crodux benzinskim postajama.

Linker
04. listopad 2024 13:43