K1 i Boks

(VIDEO) Zbunjeni ‘bare knuckle‘ boksač nije shvatio da je nokautiran pa je napao sudca

BKFC 62

 Screenshot/Full Send Mma Twitter
Na jučerašnjoj BKFC priredbi umalo je nastradala službena osoba

Potpuni kaos izbio je na BKFC 62 priredbi u Hollywoodu na Floridi u petak navečer kada je zbunjeni boksač napao suca nakon što je izgubio borbu tehničkim nokautom.

Boksač bez rukavica, Keith Richardson, ostao je ošamućen na nogama nakon snažne serije udaraca Alberta Blasa i ubrzo je postalo očito da je Richardson toliko uzdrman da je potpuno izgubio osjećaj za situaciju. Odmah nakon prekida borbe, Richardson je počeo bacati udarce na suca Sama Burgosa.

Srećom po sve uključene, čini se da Burgos nije ozbiljno ozlijeđen Richardsonovim nenamjernim napadom. Nekoliko trenera i članova osoblja može se vidjeti kako interveniraju što je brže moguće kako bi prekinuli sukob.

Blas nije bio svjestan situacije dok je slavio svoju pobjedu tehničkim nokautom u prvoj rundi stilskim saltom unatrag. Pobjeda je Blasa učinila novim BKFC prvakom bantam kategorije, titulu koju je Richardson branio prvi put otkako ju je osvojio u listopadu 2023. godine.

Richardson bilježi prvi poraz u pet nastupa za BKFC.

Ovaj incident naglašava opasnosti i nepredvidljivost borilačkih sportova, posebno u formatu golih šaka, te podiže pitanja o sigurnosti i protokolima nakon borbe.

Linker
22. lipanj 2024 12:16