K1 i Boks

VIDEO: Jake Paul prikopčan na detektor laži: ‘Mislim da je Mike ubojica u bilo kojoj dobi‘

Jake Paul

 Screenshot/Jake Paul Youtube
Uzima li steroide? Vjeruje li u pobjedu nad legendom, Mikeom Tysonom? Je li meč namješten?

Jake Paul htio je razjasniti neke stvari. Ima li bolji način za to nego testiranje na detektoru laži sa svojim bratom, Loganom Paulom?

Započeli su s Loganom, pitajući ga misli li da bi mogao pobijediti Jakea u boksu, na što je iskreno odgovorio ne. Stariji Paul više je usredotočen na svoju karijeru u World Wrestling Entertainmentu (WWE) gdje je trenutni prvak.

Kad je došao red na Jakea, Logan je upitao za nadolazeći meč protiv Mikea Tysona zakazan za 15. studenog 2024., nakon što je Jake bio uhvaćen u laži da ga ne smeta što Logan ima više pratitelja na Instagramu i YouTubeu.

"Ne, mislim da je Mike ubojica u bilo kojoj dobi", iskreno je odgovorio Jake kad je upitan misli li da je dob faktor protiv Tysona. "Apsolutno nije. To je savezni zločin", također je iskreno odgovorio na Loganovo pitanje je li meč namješten.

A koristi li Jake nedozvoljene supstance? "Ako se Viagra računa, onda da", našalio se prije iskrenog "ne".

Jake se počeo vidno znojiti prije nego što je upitan misli li iskreno da može pobijediti Tysona.

"Da", rekao je Paul i bio uhvaćen u laži. "Nervozan sam. Mislim da sam...ne znam. Bit će teško. Možemo li prekinuti? Vruće je... Ovo je neugodno."

Borba Paul-Tyson prvotno je trebala biti održana na AT&T Stadionu u Arlingtonu u Teksasu sljedeći mjesec (20. srpnja 2024.), ali plan se promijenio nakon Tysonovog nedavnog problema sa čirom što je odgodilo meč prema kraju godine. Sada se navodno očekuje da će Jake najprije boksati protiv Mikea Perryja, iako to još nije potvrđeno.

Linker
20. lipanj 2024 19:26