K1 i Boks

Jake Paul neće mirno čekati Mikea Tysona, ovog ljeta bi trebao boksati protiv Mikea Perryja

Jake Paul v Mike Perry

 Screenshot/Happy Punch X
Iako nije još ništa službeno, trebali bi se boriti na isti datum kada je prvotno bila zakazana Paulova borba s Mikeom Tysonom

Jake Paul se možda ipak vraća u ring ovoga srpnja. Prema izvještajima ‘Happy Puncha‘, Paul će 20. srpnja ove godine boksati protiv zvijezde Bare Knuckle Fighting Championshipa (BKFCa-) i bivšeg UFC-ovog borca velter kategorije, Mikea Perryja. Nije specificirano o kakvoj će točno borbi biti riječ niti gdje će se održati.

‘‘PRIJELOMNE VIJESTI: Jake Paul protiv Mikea Perryja 20. srpnja, prema izvorima bliskim Paulovom timu‘‘, piše u objavi.

Tog datuma Paul je prvobitno trebao imati svoju 11. profesionalnu boksačku borbu protiv legendarnog Mikea Tysona na AT&T Stadionu u Arlingtonu, u Teksasu. No, borba Paul-Tyson nedavno je odgođena i ponovno ugovorena za 15. studenog 2024. godine na istom mjestu. To se dogodilo nakon što je Tyson doživio nekakve zdravstvene probleme sa čirom i na kratko je bio hospitaliziran.

Ako 32-godišnji Perry bude sljedeći protivnik 27-godišnjem "Problem Child" Paulu, bit će to Perryjev povratak u boks s rukavicama prvi puta od odlaska iz UFC-a u travnju 2021. godine i njegova prva boksačka borba od 2015. godine. Važno je napomenuti da je Perry besprijekoran u periodu nakon UFC-a ostvarivši pet uzastopnih pobjeda u BKFC-u, u boksu bez rukavica.

Najbliže što je Perry dosad bio boksanju s rukavicama bilo je prošle godine u listopadu kada je bio službeni rezervni borac za borbu između Logana Paula i Dillona Danisa.

Linker
19. lipanj 2024 08:34