K1 i Boks

Profesionalnog boksača izrešetali na ulicama Los Angelesa: Propucan čak sedam puta, na mjestu preminuo

Mylik Birdsong

 Instagram, Mylik Birdsong
Strašni su ovo događaji koji nažalost tamo nisu nikakva iznimka, a uvijek je tužno kad netko tako mlad izgubi život na takav način

Nažalost, već puno puta smo čuli kako su se profesionalni borci našli na krivome mjestu u krivo vrijeme, odnosno, često je to bilo u uličnim pucnjavama koje bi uvijek imale koban kraj. Danas također donosimo jednu takvu vijest, odnosno, da je jedan profesionalni boksač ubijen upravo u uličnoj pucnjavi u Los Angelesu.

Mylik Birdsong, 31-godišnji boksač koji je profesionalac od 2017. godine, preminuo je od posljedica ranjavanja koje je doživio u nedjelju predvečer u Los Angelesu. Nešto prije 17:00 sati po lokalnom vremenu, Mylik je stajao na ulici i razgovarao s djevojkom koja je sjedila u automobilu, nakon čega im je prišao drugi automobil iz kojega su izrešetali boksača.

U policijskom izvještaju stoji da je Birdsong bio ranjen, te nakon što je počeo bježati prema svojoj kući, dvojac je izašao iz vozila i nastavio pucati prema njemu. Boksač je pao na tlo, a nakon dolaska hitne pomoći prevezen je u bolnicu gdje je proglašen mrtav. Također, policija navodi kako je upucan čak sedam puta na području torza, a počinitelji su još u bijegu.

Što se tiče Birdsonga, profesionalac je bio od 2017. godine, a u svojoj karijeri skupio je 15 pobjeda, od kojih 10 nokautom, a poražen je samo jednom. Posljednji puta nastupio je u trećem mjesecu ove godine kada je svladao Jerryja Bradforda, a nastupao je u velter kategoriji.

Ostali detalji slučaja još uvijek nisu poznati, a ne zna se ni zbog čega točno je boksač napadnut. Strašni su ovo događaji koji nažalost tamo nisu nikakva iznimka, a uvijek je tužno kad netko tako mlad izgubi život na takav način.

Linker
01. listopad 2024 07:49