K1 i Boks

‘Joshua bi se u svom sljedećem meču ponovno trebao boriti protiv Duboisa. Skoro je preokrenuo, mora čvrsto stajati na zemlji‘

Daniel Dubois i Anthony Joshua 

 ADRIAN DENNIS Afp
Iako je istina da je Joshua skoro preokrenuo meč, ali čak i prije nokauta gledali smo čistu dominaciju Duboisa

Nakon onako dominantne izvedbe protiv Anthonyja Joshue, za Daniela Duboisa definitivno se može reći da je budućnost teške kategorije. Vrlo atraktivan i efikasan stil posjeduje ovaj 27-godišnji boksač, a s obzirom da nije ni sazrio kao teškaš, očigledno ima još prostora za napredak te će ga svakako biti zanimljivo gledati dalje.

Jedan od onih koji je iz prvih redova pratio događanja u glavnom meču večeri na Wembleyju, svakako je Conor McGregor. Upravo su McGreogra pitali što bi trebalo biti sljedeće za bivšeg prvaka Joshuu, odnosno, protiv koga bi se on trebao boriti sljedeći puta kada kroči u ring.

‘‘Nisam se kladio na ovaj meč Joshue i Duboisa. Mislio sam da će Dubois pobijediti i bio sam u pravu. Bio je opušten. Ponekad vam bude previše, budete umorni, a izgleda da je Joshua bio u tom stanju. Međutim, nemojte me krivo shvatiti, mislim da bi se Joshua u svom sljedećem meču trebao ponovno boriti protiv Duboisa‘‘, rekao je McGregor nakon meča.

‘‘Joshua ima dobar i snažan direkt. Skoro je njime preokrenuo meč, dosta ga je uzdrmao prije nego ga je Dubois uhvatio tim udarcem. Mora stajati gdje jest, ne smije se kretati ni naprijed ni nazad nego čvrsto stajati na zemlji‘‘, dodao je.

Iako je istina da je Joshua skoro preokrenuo meč, ali čak i prije nokauta gledali smo čistu dominaciju Duboisa. Vjerojatno će Daniel objeručke prihvatiti revanš ako mu bude ponuđen, no pitanje je hoće li Joshua i njegov tim odmah željeti meč protiv čovjeka koji ga je tako nokautirao.

Linker
02. listopad 2024 12:48