K1 i Boks

Fury dao javno obećanje: ‘Nokautirat ću tog ružnog gada Usyka. Nije me pobijedio ni u prvom meču, proći će kao Wilder‘

Tyson Fury

 FAYEZ NURELDINE Afp
Usyk je već pokazao da mu Fury s takvim uvredama i pričama ne može ući u glavu, no Fury svejedno nastavlja sa svojim taktikama

Svega nekoliko dana prije Božića, točnije 21. prosinca, očekuje nas veliki revanš u svijetu teškaškoga boksa. Tyson Fury i Oleksandr Usyk odmjerit će snage po drugi puta, no titula apsolutnog prvaka u teškoj kategoriji ovoga puta neće biti u igri. Usyk je IBF-ov pojas napustio, a on je sada u vlasništvu Duboisa.

Bez obzira na to, Fury je silno motiviran osvetiti svoj jedini profesionalni poraz, no to nikako neće biti lagan zadatak. Fenomenalni Usyk zasigurno će također biti jako spreman, no Fury je svejedno obećao da će do osvete doći nokautom:

‘‘Mislim da me nije pobijedio ni prošli puta, ali ovoga puta mu definitivno neću dopustiti da me pobijedi. Ovoga puta moram nokautirati Usyka, trenirat ću za dobar nokaut. Učinit ću to kao što sam učinio u drugoj borbi protiv Wildera. To je ono što ću ja učiniti. Govorio sam da ću nokautirati Wildera, a to sam i učinio‘‘, rekao je Fury za iFL TV.

‘‘Nokautirat ću tu pi**u ovoga puta, hoću. Morate prvo vjerovati, prvo to morate vidjeti u svojoj glavi, a onda to tamo i isporučiti. Ne mogu oduzeti ništa od tog ružnog gada Usyka, ne mogu reći da se nisam pripremio, dobio je tu odluku, ali moramo to učiniti opet‘‘, dodao je.

Usyk je već pokazao da mu Fury s takvim uvredama i pričama ne može ući u glavu, no Fury svejedno nastavlja sa svojim taktikama. Nema sumnje da nas vrlo zanimljiv meč očekuje za više od dva mjeseca, ali bit će zanimljivo i sve ono što će meču prethoditi.

Linker
01. listopad 2024 08:17