K1 i Boks

Duboisov trener opleo po Hrgoviću: ‘On je jedan arogantan čovjek, a ta arogancija će ga koštati u ovom meču‘

Don Charles i Daniel Dubois 

 Andrzej Iwanczuk/NurPhoto/Shutterstock Editorial/Profimedia
Don Charles se dotaknuo i sparinga kojeg je Hrgović spomenuo početkom ovog tjedna

Puno toga je u proteklih nekoliko dana izrečeno na relaciji Hrgović – Dubois, a možda najupečatljivija izjava bila je od strane našeg teškaša. Hrgović je rekao dana Duboisu vidi velike bicepse, ali ne i velika mu*a, a jučer je za Duboisa također rekao da nije previše pametna osoba.

Nije to ostalo nezamijećeno od strane Duboisa i njegovog tima, a trener Don Charles odlučio se obračunati s našim boksačem. Barem verbalno. Don Charles je Hrgovića nazvao arogantnim, a evo što je to još poznati trener rekao o našem najboljem boksaču:

‘‘Uzbuđeni smo zbog ove prilike, ali što god gospodin Hrgović donese, bit će nam drago poželjeti dobrodošlicu tome. Taj tip, on je vrlo, vrlo arogantan čovjek, a ono što će ga koštati u ovom meču jest upravo njegova arogancija. U redu je biti samopouzdan, ali on je arogantan i sve će se zbog toga okrenuti protiv njega‘‘, započeo je Don Charles za Boxing Social.

‘‘Doživjet će grubo buđenje te večeri. Pogledajte Danielov postotak noakuta na BoxRecu i sve će vam biti jasno. Sigurno je veći nego Hrgovićev. Je li se on ikada borio protiv nekoga tko je stilski sličan Danielu? Mislim da ne‘‘, dodao je.

Dotaknuo se i famoznog sparinga između Filipa i Duboisa:

‘‘Sparing je sparing te ne moram ni podsjećati ljude da nisam ni bio prisutan tu, nisam bio Duboisov trener u to vrijeme. Puno je načina na koje Hrgović želi dobiti samopouzdanje. Ako je to jedan od njih, sretno mu bilo. To je bilo prije sedam godina. Hrgović zvuči kao čovjek koji sam sebe pokušava uvjeriti u nešto‘‘, zaključio je.

Linker
15. lipanj 2024 04:22