K1 i Boks

Dubois oštro o Hrgoviću: ‘Sumnja u sebe, zato onako priča. Nakon meča će se umiroviti, neka počne tražiti posao‘

Daniel Dubois 

 AA/ABACA/Abaca Press/Profimedia
Pobjeda obojici može donijeti puno toga i sigurno su spremni za subotu, a to nam je garancija da ćemo i gledati jedan atraktivan meč

Jučer je trener Daniela Duboisa, Don Charles, našeg teškaša Filipa Hrgovića prozvao ‘‘arogantnim‘‘ te ga je prozvao za spominjanje ishoda sparniga s njegovim boksačem prije nekoliko godina. Nije to sjelo Duboisu i njegovom timu, isto kao i Hrgovićeva izjava da Dubois nije srčan borac i da mu teško pada primanje udaraca.

Međutim, Dubois i njegov tim odlučili su konačno i odgovoriti našem boksaču, a nakon što je to jučer učinio Don Charles, sada je to učinio i sam Dubois. Evo što je u intervjuu za Boxing Social rekao o našem Hrgoviću:

‘‘Da, on mi se izrugivao i što već ne, ali vidjet ćemo u subotu tko će koga ismijavati. Ono što je rekao me nije frustriralo, to je sve samo show za kamere. No, u subotu imamo pravu borbu i tada ćemo sve vidjeti. Vjerojatno sumnja u sebe kada to govori. Ja vam kažem, ukoliko izgubi, umirovit će se, a ja mu kažem da počne tražiti posao‘‘, započeo je Dubois.

Pitali su ga i za sparing o kojem se pričalo:

‘‘Sparing, sparing… borba u subotu je u potpunosti druga stvar, ja sam spreman. Svaku borbu do sada sam napredovao i narastao te sam spreman za subotu. On se nikada nije borio s nekim poput mene. Imam odličan osjećaj oko ove borbe, sve ćemo vidjeti‘‘, dodao je.

Mi također jedva čekamo subotu i meč između Hrgovića i Duboisa, a vidjet ćemo koji će boksač na kraju doći do ove velike pobjede. Pobjeda obojici može donijeti puno toga i sigurno su spremni za subotu, a to nam je garancija da ćemo i gledati jedan atraktivan meč, te se nadamo pobjedi našeg boksača.

Linker
17. lipanj 2024 06:51