Ostalo

BORILAČKI TJEDAN: Filipa Hrgovića pratimo u najvećem izazovu dosadašnje karijere, FNC i UFC donose fenomenalne priredbe!

Poster 1.6.

 Matchroom Boxing, Ufc, Fnc
Poprilično sadržajan borilački vikend je pred nama, a ovdje na jednom mjestu možete pročitati što nas sve očekuje!

Nakon što smo prošloga tjedna odmarali, došlo je vrijeme za novi borilački tjedan! Ovoga vikenda ćemo sve, samo ne odmarati, a očekuju nas vrhunske priredbe od kojih ćemo neke pratiti u isto vrijeme. Šesti mjesec započinjemo u velikom stilu, a što nas to točno očekuje, pročitajte u nastavku ovoga članka.

Queensberry vs. Matchroom 5v5

Saudijci su i ove godine ‘‘dodali gas‘‘ kada je u pitanju dominacija tržištem boksa, a ono što mi kao fanovi možemo uživati jesu vrhunski ‘‘cardovi‘‘ svakih nekoliko mjeseci. To će biti slučaj i ovoga vikenda, kada nas očekuje novi nastup našeg najboljeg boksača, Filipa Hrgovića. Hrgoviću će ovo biti najvažniji meč u karijeri, a odlični Daniel Dubios stajat će mu nasuprot ringa. Deontay Wilder i Zhilei Zhang predvodit će ovu priredbu, a gledat ćemo i novi nastup Dmitryja Bivola. Originalno mu je Artur Beterbiev, no on je zbog ozljede otpao. Malik Zinad je uskočio kao zamjena, a ulog je Bivolov WBA pojas u poluteškoj kategoriji.

GDJE: Kingdom Arena, Rijad, Saudijska Arabija

KAD: U subotu, 1.6., s početkom u 20:00 sati.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

UFC 302 – Makhachev vs. Poirier

UFC ovog vikenda također ima svog aduta, i to prvu od dvije PPV priredbe u šestom mjesecu. UFC 302 predovdit će borba za titulu u lakoj kategoriji između prvaka Islama Makhacheva i Dustina Poiriera, a u sunaslovnoj borbi večeri obračunat će se Sean Strickland i Paulo Costa. Očekuju nas nastupi i Jailtona Almeide, Kevina Hollanda, Romana Kopylova, Randyja Browna i drugih, no, ono što nas sve najviše zanima jest hoće li Poirier uspjeti iskoristiti ovu posljednju priliku i postati UFC-ovim prvakom. To bi uistinu bila kruna jedne velike karijere.

GDJE: Prudential Center, Newark, SAD

KAD: Event započinje u noći sa subote na nedjelju (1.6. na 2.6.) u 00:00. Preliminarni dio počinje u 2:00, dok ‘‘main card‘‘ starta od 4:00 ujutro.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Ahilej FNC 17 -The Bosses of Belgrade

Šećer smo ostavili za kraj, jer nas ove subote očekuje nova, fenomenalna priredba u režiji FNC-a. Darko Stošić susrest će se u glavnoj borbi večeri s Miranom Fabjanom, čovjekom koji je u posljednjih godinu dana u potpunosti ‘‘eksplodirao‘‘ na domaćoj MMA sceni. ‘‘Croata‘‘ Barrio i Dušan Džakić susrest će se u sunaslovnoj borbi večeri, a bit će ovo povratnički meč Dušana Džakića nakon čak pet godina. Nikola Joksović branit će titulu u velter kategoriji protiv Stefana Negucića, a Vaso Bakočević će imati novi nastup u boksu golim šakama. Marko Bojković nastupit će protiv Julija Pereire, a ovo sve je samo dio onoga što nas očekuje u subotu navečer. Karata još ima, tako da ukoliko već niste, požurite i osigurajte svoje mjesto u beogradskoj Areni na vrijeme!

GDJE: Beogradska Arena

KAD: U subotu, 1.6. u 19:00 sati.

Popis borbi pogledajte OVDJE.

Linker
18. lipanj 2024 23:42