Jutarnji.hr
Vijesti
Sport
Premium
J2
Kultura
Izbori Sad
Novac
Scena
Pretplata
Magazini
Dobra Hrana
Dom & Dizajn
Autoklub
Globus
Like putovanja
VauMijau
Servisi
Tiskano izdanje
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Naslovnica
Recepti
Priče
Vodiči
Dobri savjeti
Restorani
Moj profil
Odjava
Traži
StoryEditor External
StoryEditor Internal
TEMPERATURE PADAJU
ZA KRAJ LJETA VOLIMO JELA NA ŽLICU: Pripremili smo nešto između juha i variva!
Piše:
Dobra hrana
Objavljeno:
16. rujan 2017. 03:15
Marko Miščević
Kako temperature padaju, tako sve intenzivnije razmišljamo o čušpajzima.
Kuha: Slavica Šagolj
Ipak, da ne zagustimo do kraja, pripremili smo nešto između juha i variva.
Juha od brokule s kobasicama
Marko Miščević
Kremasta juha od buče s prepečenim kruhom
Marko Miščević
Špageti i mesne okruglice u juhi
Marko Miščević
Lagana francuska juha od luka
Marko Miščević
Juha od piletine s limunom i rižom
Marko Miščević
Vezane vijesti
TOPLI UŽITAK
Mesne okruglice s mozzarellom: Klasično jelo s talijanskim twistom
AFERA
Propao udar Francuske na vegetarijance, Sud EU donio odluku: "To je protuzakonito"
#piletina
#varivo
#riža
#brokula
#luk
#mesne okruglice
#limun
#ćufte
#juha
#buča
#špageti
#kobasica
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....
×
05. studeni 2024 13:43
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....