POPULARNA ADRESA Istarska konoba nekada je bila spontano okupljalište lovaca, a najpopularnije jelo ovdje i danas je gusti ragu od jelena Ana Morgan iz restorana i vile Morgan ispričala nam je sve o svojoj ljubavi prema lovu i favoritima svojih gosti
KOŠARICA U PROSINCU Isplati li se po sastojke za blagdanske slastice preko granice? Provjerili smo cijene u popularnom slovenskom supermarketu Obišli smo slovenski Hofer i napravili usporedbu tamošnjih cijena s onima u dva domaća supermarketa
PRIJAVITE SE Pošaljite nam svoj omiljeni recept s pasiranom rajčicom, pet najkreativnijih odgovora nagrađujemo vrijednim poklon paketom
RUČAK NA ŽLICU Zagorska juha mora biti bogata i moćna! Kada je napravite po ovom receptu, niti jedna druga više vam neće biti dovoljno dobra
NOVO NA ADVENTU Ekipa iz Rougemarina Advent je ove godine shvatila ozbiljno, organiziraju ga na dvije lokacije i donose puno iznenađenja
Prepuni Peti Kupe, ovacije i pozitivna vibra, pogledajte kako nam je bilo na 13. dodjeli nagrada Dobri restorani
Dodijeljene su nagrade najboljima na sceni! Chef godine je Tvrtko Šakota, a prvonagrađeni su i Korak, Zijavica, Rivica i Cap Aureo
Bili smo u Osijeku kod svjetskog prvaka u pripremi napoletane i probali jednu od boljih pizza u životu
U povijesnoj jezgri Dubrovnika, u samom srcu stare gradske luke, nude se dobro razrađena i ukusna jela po prijateljskim cijenama
Za ovaj trešnjevački restoran svi su čuli, no što se zapravo tamo kuha? Čini se da teže fine diningu, međutim...
Primjer je ovo restorana koji bi mogao raditi divna jela, no oni otočku janjetinu i svježe plodove mora ne znaju iskoristiti
KVARTOVSKA PIZZA Nisu razvikani, a pizze su im odlične! U zagrebačkoj kvartovskoj pizzeriji jeli smo jednu od najboljih pizza u gradu Uz vrhunske sastojke, sezonske pizze i solidne cijene, pizzeria Medena zaslužuje pažnju i izvan svog kvarta
DRUGAČIJI KONCEPT Zagreb je dobio još jedno novo mjesto, nude dobru kavu, koktele i klasičan brunch i bit će otvoreni do ljeta Falko bar kod parka Maksimir funkcionira kao pop-up i na ovoj adresi bit će otvoren do lipnja
SPLITSKI ADVENT Predstavljeni specijaliteti na Adventu Prokurative, nudit će se bakalar, fritule i slasni sendviči Advent će na ovoj splitskoj adresi trajati od 1. prosinca do 4. siječnja
PO PROVJERENOM RECEPTU Ako volite soparnik, ova tanka pita mogla bi vam se baš svidjeti, hrskava je izvana, a sočna iznutra
ISPROBALI SMO Kukuriku u ponudi ima novi proizvod! Kombinacija sastojaka u ovoj slanoj piti odmah nas je privukla
Bernard Korak s nama je podijelio recept za jedno od najboljih jela koje smo u posljednje vrijeme kušali
Jedan od najboljih domaćih chefova ovaj tjedan gostuje u Splitu, gdje nakon tri ‘obične‘, priprema i gala večeru
Marijo Curić o The Best Chef tituli: ‘Posvećujem je svojoj obitelji i timu koji su me vodili na ovom putu‘
GLJIVE, JAJA I RICOTTA Ovo su vjerojatno najbolji ravioli koje kod kuće možete napraviti, imamo i recept za tijesto koje uvijek uspije
ZA POD ZUB Mekan, bogat i aromatičan! Ovaj punjeni kruh uopće nije kompliciran za pripremu, a vjerojatno će vas svi tražiti recept
MALO DRUGAČIJA RIBA Bernard Korak s nama je podijelio recept za jedno od najboljih jela koje smo u posljednje vrijeme kušali
ŠTO PRIPREMITI OVAJ VIKEND? Imamo recepte za dva ludo čokoladna kolača za koja vam ne trebaju čak ni jaja, a najbolji su topli
Bolji od kupovnih Čokoladni likeri s okusom cimeta, kave ili naranče pravi su zimski hit, a lako ih možete napraviti sami
GASTRO VODIČ Gdje jesti u Osijeku? Chef Goran Kočiš poveo nas je na omiljena mjesta u gradu koja nisu skupa, ali nude kvalitetnu hranu
NOVI PROJEKT U Rijeci je otvoren novi bistro, cijene dnevnih jela kreću se od 4 do 10 eura, a iza svega stoji poznato ime
IDEJA ZA VIKEND Pao je prvi snijeg na Sljemenu i mi imamo odličnu ideju, evo gdje možete dobro pojesti i popiti za manje od 10-ak eura
SLAVLJE KARIJERE Martha Stewart iskoristila je pozornost oko kontroverznog dokumentarca i predstavila svoju novu, stotu kuharicu
Točka na i Anđela Kurilj o Gastronometrou u Istanbulu: ‘Za mene je ovo bilo predivno i nezaboravno iskustvo‘
PIŠE SAŠA ŠPIRANEC Tri lica muškata momjanskog: ovo su primjerci koji su na nedavnom kušanju ostavili najbolji dojam
To se čekalo Vrijeme je za pjenušava vina! U Jaski ovaj vikend kušajte najbolja od istaknutih domaćih vinarija