TJEDNI MENI

Radnim danima prije Božića kuhamo brzo i slasno! Radimo punjene faširance, krem juhu i šarana

 Deposit photos
Nakon što skuhate ručak, ostat će vam dovoljno vremena za blagdanske aktivnosti

U tjednu pred sam Božić uvijek se nekako okrećemo jelima koja možemo pripremiti od onog što već imamo u hladnjaku. To su najčešće jednostavne i lagane kombinacije koje nas polako uvode u uživanje u blagdanskim delicijama, dok je petkom, ovog puta na sam Badnjak, kao i uvijek, obavezno riblje jelo.

Ovog tjedna pripremili smo popis od sedam recepata za jednostavna, svakodnevna jela. U ponedjeljak tako radimo zasitnu krem juhu od krumpira i poriluka, u utorak sočne punjene faširance, a u srijedu jednostavno varivo s kobasicom i tjesteninom. Četvrtak je dan za najbrže jelo u tjednu - jaja iz pećnice, dok u petak radimo hrskavog šarana. Na sam Božić na redu je purica s mlincima, a u nedjelju radimo rižu s piletinom ili, jednostavno, ostacima od božićnog ručka. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

KREM JUHA OD KRUMPIRA I PORILUKA

image
Brent Hofacker

UTORAK

PUNJENI FAŠIRANCI

image
Svetlana Kolpakova

SRIJEDA

VARIVO S TJESTENINOM I KOBASICOM

image
Nadia-nb

ČETVRTAK

JAJA IZ PEĆNICE

image
Deposit photos

PETAK

HRSKAVI ŠARAN

image
Zbigniew Lewczak

SUBOTA

PURICA S MLINCIMA

image
Deposit Photos

NEDJELJA

RIŽA S PILETINOM (ILI OSTACIMA PURICE)

image
Deposit photos

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. studeni 2024 00:52