Težina pripreme: lagano
Broj osoba: 4
Sastojci
- 1,20 kg krumpira
- 1 veća glavica luka
- 1,5 dl ulja
- 0,5 dl alkoholnog octa
- 1 žlica šećera u prahu
- 1 vezica vlasca
- sol i papar
Priprema
1. korak
Skuhajte krumpir u ljusci. Ogulite ga i narežite na ploške.
2. korak
Luk očistite, narežite na kockice pa dodajte u posudu u koju ste narezali krumpir. Vlasac nasjeckajte pa isto tako dodajte u posudu.
3. korak
U zasebnu posudu stavite malo mlake vode, dodajte ocat, šećer u prahu, sol, papar i ulje.
4. korak
Sve dobro promiješajte pa time prelijte krumpir. Pomiješajte i pustite da malo odstoji da se sastojci prožmu.
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....