Prve dane proljeća iskoristite za odlazak na tržnicu, nabavite sve sastojke za tjedni meni i bacite se na kuhanje. Počinjemo s lisnatim tartom od jučerašnjih ostataka i povrća po želji, nastavljamo sa slasnim i vrlo jednostavnim kroketima od tune, a zatim u srijedu radimo gustu, zasitnu krem juhu od špinata i poriluka. U četvrtak je na redu bogati tortilja sendvič s junetinom, sirom i povrćem u nekoliko slojeva, u petak radimo tjesteninu s lososom, dok u subotu pripremamo mesne okruglice s heljdom. Nedjelju smo ovog puta odlučili začiniti sočnim, ljutim krilcima za koja će vam trebati svega nekoliko sastojaka. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ZASITNA KREM JUHA OD ŠPINATA I PORILUKA
ČETVRTAK
TORTILJA SENDVIČ S JUNETINOM, SIROM I POVRĆEM
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....