7 JELA ZA 7 DANA

Kroketi od tune, zasitna proljetna juha i tortilja sendvič favoriti su s ovotjednog menija

 Deposit Photos
Kuhamo i lisnati tart, radimo sočne pureće okruglice, kremastu tjesteninu i pileća krilca za prste polizati

Prve dane proljeća iskoristite za odlazak na tržnicu, nabavite sve sastojke za tjedni meni i bacite se na kuhanje. Počinjemo s lisnatim tartom od jučerašnjih ostataka i povrća po želji, nastavljamo sa slasnim i vrlo jednostavnim kroketima od tune, a zatim u srijedu radimo gustu, zasitnu krem juhu od špinata i poriluka. U četvrtak je na redu bogati tortilja sendvič s junetinom, sirom i povrćem u nekoliko slojeva, u petak radimo tjesteninu s lososom, dok u subotu pripremamo mesne okruglice s heljdom. Nedjelju smo ovog puta odlučili začiniti sočnim, ljutim krilcima za koja će vam trebati svega nekoliko sastojaka. Sve recepte potražite u nastavku.

PONEDJELJAK

LISNATI TART OD OSTATAKA

image
Deposit Photos

UTORAK

KROKETI OD TUNE

image
Deposit Photos

SRIJEDA

ZASITNA KREM JUHA OD ŠPINATA I PORILUKA

image
Deposit Photos

ČETVRTAK

TORTILJA SENDVIČ S JUNETINOM, SIROM I POVRĆEM

image
Deposit Photos

PETAK

KREMASTA TJESTENINA S LOSOSOM

image
Deposit Photos

SUBOTA

PUREĆE OKRUGLICE S HELJDOM

image
Deposit Photos

NEDJELJA

LJUTA PILEĆA KRILCA

image
Brent Hofacker
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. studeni 2024 16:30