Mogu li se žarbo kocke, mađarice, vanilin kiflice, zvjezdice, makovnjače i ostali kolači koje na veliko pečemo pred Božić napraviti bez šećera, brašna, jaja i mliječnih proizvoda? E pa mogu! Otvaramo sezonu pečenja božićnih kolačića, ovog puta bez šećera, a kao zaslađivače koristite agavin sirup, kokosov šećer i datulje. Kiša pada u većem dijelu Hrvatske, što ćete drugo nego se baciti na pečenje kolačića, a usput isprobati i neke nove recepte.
Nemojte očekivati identičan okus dobro poznatih klasika i dopustite si eksperimentiranje u kuhinji i nove okuse. Svojevremeno su nam recepte za zdrave kolačiće ustupili iz Kokolacha. Ako vam strpljenje nije najjača strana, uvijek postoji opcija da ih naručite naručite putem mejla ili na njihovom webshopu
Recept za makovnjaču i orehnjaču
Recept za zadrave vanilin kiflice
Recept za žarbo kocke iliti gdje lješnjak ljubi mandarinu
Šarene košarice koje se ne peku
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....