Ovotjedni meni započinjemo jednostavnom palačinkom od krumpira koja će biti dobra alternativa za sve one koji obožavaju hrskave popečke, a zatim prosinac dočekujemo u pravom zimskom tonu, uz čak dva jela na žlicu. U utorak tako radimo slanutak s povrćem na žlicu, dok u srijedu kuhamo malo drugačiju pileću juhu s rezancima i limunom. Nastavljamo s bogatim, gustim umakom od svinjetine koji poslužujemo uz heljdu, u petak radimo rižu s morskim plodovima, a u subotu slasne cannellone sa sirom i špinatom. Nedjelju ostavljamo za maksimalan odmor pa tako radimo jednostavnu puretinu s povrćem iz pećnice priprema koje vam neće oduzeti previše vremena. Sve recepte potražite u nastavku.
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
CANNELLONI PUNJENI SIROM I ŠPINATOM
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....