KLASIK DO KLASIKA

Ovog tjedna kuhamo lignje u umaku, brzu piletinu, zapečeni grah i sasvim posebnu mesnu štrucu

 Alleko
I to su samo neke od ideja za ukusna, brza i jednostavna jela na našem ovotjednom meniju...

Pripremili smo tjedni meni koji će se svidjeti klasičarima, ali i onima koji traže jednostavna jela za svakodnevnu pripremu. Tako tjedan započinjemo brzim složencem od krumpira i gljiva, nastavljamo varivom, a zatim se prebacujemo na klasike kojima teško odolijevamo te uživamo u slasnom zapečenom grahu i omiljenoj tjesteninom sa zeljem. Kraj tjedna rezervirali smo za bogati umak u koji smo zatim ubacili lignje i kozice, a pripremili smo i recept za one najveće ljubitelje piletine. Za nedjeljni smo pak ručak isplanirali nešto posebno ukusno - neodoljivu mesnu štrucu.

Jedino što sada preostaje jest odabrati favorite i baciti se pripremu ovih, pažljivo odabranih jela. Recepte potražite u nastavku!

PONEDJELJAK

Složenac s krumpirom i gljivama

image
Zhekos

UTORAK

Varivo s teletinom i kupusom

image
Joannawnuk

SRIJEDA

Zapečeni grah sa špekom

image
4kodiak

ČETVRTAK

Tjestenina sa zeljem

image
Kabvisio

PETAK

Lignje u umaku od rajčice

image
Zkruger

SUBOTA

Zapečena piletina sa sirom

image
Alleko

NEDJELJA

Mesna štruca i umak od rajčice

image
Elena_danileiko

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 16:33