Hladne jesenske dane ovog smo tjedna odlučili zagrijati jelima na žlicu, ali i omiljenim poslasticama poput hrskavih lignji i punjenog kruha. Na kišni ponedjeljak tako kuhamo juhu od jesenskih plodova kao što su buča i batat, a ostatak buče zatim u utorak koristimo za pripremu lažnog rižota. Radimo ga, naime, u nešto drugačijoj varijanti i umjesto riže koristimo ječam. Sredina tjedna uglavnom je rezervirana za jela na žlicu, a ovog puta kuhamo klasik s kiselim kupusom i grahom. U četvrtak radimo omiljene lazanje, a u petak hrskave lignje iz pećnice. U subotu smo odlučili zasukati rukave i zamijesiti tijesto pa slani kruh napuniti sirom i šunkom, a u nedjelju radimo sporo pečeno meso i, umjesto u sendviču, poslužujemo ga uz klasičan prilog i hrskavi kruh. Sedam recepata za sedam dana potražite u nastavku!
PONEDJELJAK
UTORAK
SRIJEDA
KISELI KUPUS S GRAHOM I KOBASICOM
ČETVRTAK
PETAK
SUBOTA
NEDJELJA
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....