ŠTO ZA BADNJAK?

Ove riblje recepte uvijek je dobro imati pri ruci, a mogu postati i fantastičan blagdanski ručak

 Ante Cizmic/Cropix
Sastavili smo popis recepata za sve one koji su o meniju za Badnjak krenuli razmišljati tek danas

Skupili smo nekoliko jednostavnih ribljih recepata pa ih pretvorili u raskošna jela za blagdansku gozbu. Na meniju su čak dva predjela - nezaobilazni bakalar i brze bruschette, a među svevremenske favorite uvrstili smo i omiljenu gregadu. Za one koji pak vole igrati na sigurno, baš uvijek će dobar odabir biti punjene lignje, šaran u omotaču od kukuruznog brašna ili losos iz pećnice. Jednostavne recepte potražite u nastavku pa više nego spremni dočekajte Badnjak i pravu blagdansku riblju gozbu.

NAMAZ OD BAKALARA

image
Luca Melo

BRUSCHETTE S TUNOM

image
Iryna Melnyk

GREGADA

image
Ante Cizmic/Cropix

LOSOS S NARANČOM

image
Marianvejcik

ŠARAN S TAVE

image
Zi3000

PUNJENE LIGNJE

image
Fazeful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. studeni 2024 02:30