Toliko vremena imate?

 SHUTTERSTOCK
četiri minute raja

Namjestite tajmer! Četverominutna seks igra pojačat će uzbuđenje i dovesti vas do eksplozije užitka

Predigra od samo četiri minute može ponovno izazvati uzbuđenje i pojačati seksualni užitak

Predigra je za većinu ženu najvažniji aspekt seksa jer ih obično dovodi do orgazma, no nije mrska ni muškarcima. Međutim, moguće je upasti u kolotečinu, pogotovo ako ste u dugoj vezi, a predigra može postati monotona. Ako osjećate da vi i vaš partner upravo prolazite kroz takvo razbolje, zašto ne biste isprobali nešto novo? Ova seks igra od samo četiri minute može ponovno izazvati uzbuđenje i pojačati seksualni užitak.

Sve što trebate učiniti je provesti četiri minute predigre radeći svom partneru što želite, naravno oba partnera trebaju pristati na to.

- Postavite tajmer na četiri minute. Onda želim da naizmjence, po četiri minute, radite svom partneru što god želite, a oboje morate dopustiti da vam onaj drugi čini što god želi - rekla je trenerica za seks Vernita Griffith na TikToku.

Naravno, ona kaže da bi ono što odaberete učiniti svom partneru također trebalo biti ugodno za njega, ali uzbuđenje tijekom ovakve vrste predigre dolazi iz toga što je nepoznato.


Vrijeme za uzbudit se

Melissa Stone, stručnjakinja za veze i seks odobrava ovu igru.

- Predigra koja traje četiri minute može biti korisna jer oba partnera imaju vremena uzbuditi se, a može pomoći i u smanjenju rizika od preuranjene ejakulacije. Osim toga, može pomoći u izgradnji iščekivanja i uzbuđenja te potaknuti partnere da se emocionalno i fizički povežu - kaže ona.

Naravno, važno je znati da se ova igra fokusira na postizanje uzbuđenja, a može ju pratiti klasična predigra ako četiri minute nisu dovoljne. Ili ako ste zaista napaljeni, možete postaviti tajmer na malo dulje.

image
SHUTTERSTOCK

Ako odlučite isprobati ovu igru, to učinite s nekim kome vjerujete i svakako mu prije toga dajte do znanja svoje seksualne granice. Zatim se pripremite za svoje četiri minute u raju.

Linker
15. travanj 2024 07:46