Dobro je s vremena na vrijeme isprobati nešto novo.
 Getty Images/iStockphoto
Ženski zatvorenik

Muškarci sanjaju baš o ovoj pozi u kojoj ih žena oralno zadovoljava, no neće se svidjeti svima

Riječ je o pozi koja se najčešće prakticira u igri uloga. Stoga, ako niste raspoloženi za igru najbolje je da je preskočite, jer podrazumijeva mušku dominaciju.

Nemoguće je i potpuno pogrešno forsirati partnera na oralni seks, stoga ne razmišljajte o ovoj pozi bez da prethodno o njoj otvoreno razgovarate.

Ova poza je za parove koji vole oralni seks, ali i koji s vremena na vrijeme nemaju ništa protiv isprobati nešto novo.

Kao što vjerojatno znate, igra uloga u seksu je vrlo popularna i uopće nije strana. Ženski zatvorenik stoga zasigurno nije nepoznanica osobama koje vole istraživati i eksperimentirati u seksualnosti, ali je svakako preporuka za sve one koji je se još nisu dosjetili. Naime, prema iskustvima onih koji je vole prakticirati, pruža posebno zadovoljstvo muškarcima.


Jeste li već isprobali?

Zaboravite pozu 69, 70 će vas oboje zaluditi, a 68 ćete željeti prakticirati baš svaki dan

Beautiful half naked married young couple of attractive brunets is amking love in bed, kissing, so tender, romantic, tempting, sensual. True love and feelings, gentle touch and caress
Getty Images/iStockphoto
Ne preskačite predigru!

Kako se 'namjestiti'

Žena leži na leđima nogu savijenih u koljenima. Muškarac klekne na koljena iznad njene glave, tako da su mu penis i mošnje iznad njenih usta.

Žena prima njegovu muškost u svoja usta, a tempo igre određuje muškarac koji u svojim rukama drži njenu glavu. Naravno, treba naglasiti, kako bi muškarac trebao voditi računa da pokreti nisu energični i nagli kako ne bi ozlijedio vratnu kralježnicu svoje partnerice!

S druge, pak, strane, ruke žene nalaze se na njegovu struku.

Žena muškarca može pokušati odgurnuti ili ogrebati, no cilj je ove igrice da joj to ne uspije te da, pružajući mu oralno zadovoljstvo, dovede muškarca do vrhunca.


Savjet više!

Iako je riječ o igri uloga u kojoj bi do izražaja trebala doći muška nadmoć, muškarac nikako ne bi smio sjesti svojom težinom ženi na prsa, već bi trebao težinu tijela prenijeti na svoja koljena. Također, ako ženi nije ugodno ili joj u nekom trenutku postane naporno ležati u ovoj pozi, igru bi trebalo prekinuti ili nastaviti nakon neke druge poze.


ČITAJTE I:


Linker
23. travanj 2024 01:12