SHUTTERSTOCK
Poželjne kvalitete

Dragi muškarci, riješili smo misterij. Ako želite biti pravi frajeri u ženskim očima, radite ovih sedam stvari

Miris, dodir, brižnost...samo su neke od osobina koje žene obožavaju kod muškaraca

Kada je riječ o vezama, postoje bezbrojne kvalitete koje žene cijene kod muškaraca. Te osobine nadilaze fizički izgled ili materijalne geste – one su zapravo srž onoga što znači osjećati se voljeno, poštovano i cijenjeno. Bilo da se radi o malom činu ljubaznosti ili dubokoj emocionalnoj povezanosti, ti trenuci stvaraju osjećaj ugode i radosti koji jačaju vezu između partnera. Evo deset iskrenih stvari koje žene istinski cijene kod muškaraca.

image
SHUTTERSTOCK

Osjećaj brige

Divno je kada muškarac uskoči i pomogne bez potrebe da ga se zamoli, bilo da se radi o popravljanju auta ili lijepoj riječi. Kada muškarac primijeti da bi vam njegova pomoć i pažnja dobro došla i kada sam reagira po pitanju toga nama daje do znanja da mu je stalo. Lijep je osjećaj kada osjetite iskrenu brigu muškarca, bio on otac, prijatelj ili partner.

Muška snaga

Muškarci su biološki snažniji od žena i mi to gotovo uvijek prepoznajemo. Kada bez problema mogu podići ili maknuti stvari koje mi žene ne možemo ni mrdnuti, utješne su i one jednostavne geste poput otvaranja staklenke, nošenja teških torba ili čak nas. Njihova snaga daje određen osjećaj sigurnosti i u potpunosti je vrijedna našeg cijenjenja.

image
SHUTTERSTOCK

Muški dodir

Muški dodir je poseban. Bilo da je to držanje za ruke, nježan dodir našeg lica, mi u njihovom utješnom zagrljaju, spoonanje na kauču ili jutarnje maženje, ti mali, brižni dodiri su ono što cijenimo, daju nam osjećaj sigurnosti i ljubavi, a posebno su utješni kada smo tužne.

Muški miris

Način na koji muškarac miriše, bilo da se radi o svježem mirisu nakon tuširanja ili prirodnom mirisu nakon dana provedenog kod kuće, neodoljiv je. To su ti feromoni koje svi mi ispuštamo, naš prirodni miris koji može privući suprotni spol, naročito ako između partnera već postoje određeni osjećaji. Ne postoji ništa poput mirisa muškarca.

image
SHUTTERSTOCK

Osjećati se željenom

Ispunjavajuće je jasno znati da nas muškarac želi. Njegova se želja može vidjeti u njegovu pogledu, osjetiti u dodiru i čuti u glasu, a nama maksimalno poveća samopouzdanje, osjećamo se privlačnima i željenima, to našu ženstvenost dovede do vrhunca.

Biti primijećena

Lijepo je kada nas muškarac istinski vidi, ne samo zbog našeg izgleda, već i zbog onoga što jesmo. Komplimenti našem karakteru, intelektualnosti i postupcima puno znače. Kao i primjećivanje malih stvari, poput neke gestikulacije koju stalno ponavljamo ili posebne hrane koju obožavamo, kada pokazuje da je pažljiv prema onome što mi volimo.

Biti izazvana

Kada nas muškarac izazove intelektualno i emocionalno, ne svađom, već uvažavanjem našeg mišljenja i iznošenjem novih stajališta, to pokazuje da nas sluša i da nas smatra sebi jednakim. Želi nam pomoći da rastemo, tretirajući nas ravnopravno, što svaka žena zapravo želi i cijeni.

Linker
24. lipanj 2024 10:00