Dobri savjeti

Pratite vlog olimpijke Matee Matošević i naučite trčati

Naša olimpijka i maratonka snimit će seriju video snimki o trčanju i putu do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru te otkriti hrpu savjeta koji su njoj pomogli na putu da postane vrhunska sportašica

Hrvatska olimpijka i maratonka Matea Matošević predstavila je vlastiti video blog o trčanju i putu do Olimpijskih igara u Rio de Janeiru posvećen svim fanovima te ljubiteljima trčanja i sporta.

Posebne kadrove Matea će snimiti u Rio de Janeiru gdje će prikazati ostvarenje svojeg sna - nastup na Olimpijskim igrama.

Različite teme i savjeti

Vlog će biti prikazan na njezinom You Tube kanalu kroz seriju raznovrsnih video filmića koji će obrađivati različite teme - od prikaza treninga jedne olimpijke, prehrane i kondicijskih priprema do odjeće i obuće prikladne za trčanje maratona.

Foto: adidas
Matea će otkriti sve - kako se priprema za maraton, što jede prije natjecanja, i u čemu trenira

Na tom putu pratit će je adidas, koji već dugi niz godina aktivno podržava sportaše od amaterske do profesionalne razine. Upravo je adidas prepoznao veliki potencijal Mateje Matošević te je njezin ponosni sponzor, a koliko je Matea izuzetna atletičarka govori i njezin prvi maraton koji je istrčala u Zagrebu prošle godine i odmah ispunila olimpijsku normu.

Gdje je možete pratiti

Vlog Mateje Matošević možete pronaći klikom na link: www.youtube.com/watch?v=xcK_H28Xn0Q

Linker
02. svibanj 2024 01:13