Za kraj ljeta

Kreativne radionice za djecu, mlade i odrasle

Za kraj kolovoza u hladovini zagrebačkih parkova uživat ćemo u stvaranju umjetničkih djela u društvu ljubitelja umjetnosti i prirode!

OMart kreativne usluge pozivaju djecu, mlade i odrasle na kreativna druženja na OMartotvorenom! Dobra zabava i nezaboravno iskustvo su zajamčeni!​ Za mlade i odrasle pripremljen je tečaj crtanja po promatranju ART LJETO!

Družimo se od srijede, 31.08. do subote, 03.09., svaki dan od 17-19 sati. Pod vodstvom akademskih umjetnica naše polaznike ćemo upoznati s crtačkim metodama promatranja i analiziranja vidljivog svijeta kojima će se osamostaliti za daljnji samostalan rad i točnost prilikom crtanja! Na tečaju ćemo crtati skulpturu Marku Maruliću, na istoimenom trgu. Crtajući po promatranju bavit ćemo se osnovama likovnih zakonitosti: kompozicijom, proporcijom i perspektivom. Izražavamo se u olovci ili ugljenu.

Svaki dan na Ribnjaku

Osnovnoškolce pozivamo da nam se pridruže na tečaju crtanja na temu ŽIVOTINJSKOG SVIJETA!

Družimo se od utorka, 23.08. do petka 26.08., svaki dan od 17:30-19 sati u parku Ribnjak! Naučit ćemo izraditi skicu prema fotografiji životinje, kako sjenčati olovkom i drvenim bojicama, naučit ćemo kako nacrtati krzno i perje, vodenim bojama slikat ćemo šarene leptire, a za kraj tečaja nacrtat ćemo portret dragog kućnog ljubimca ili omiljene životinje.

S veseljem vas pozivamo na upise i ogledne satove u rujnu! Predbilježbe za tečajeve i radionice su otvorene! Pripremili smo cjelogodišnje programe za osnovnoškolce: program Art škola, KIDS art i TEEN art likovne radionice; tematske likovne tečajeve za djecu te tečajeve za mlade i odrasle.

VIše na https://omart-radionice.com.hr/

Linker
21. svibanj 2024 06:37