OPG BERAKOVIĆ:

Životno svjedočanstvo

Svoje životno svjedočanstvo darujem čitateljima- U šezdesetoj sam godini napokon počela živjeti. Šezdesetogodišnja gospođa Branka iz Bilica kod Šibenika podijelila je s nama svoje životno svjedočanstvo.

- Ne znam ni kako bih počela. Već deset godina imam problema s kostima, zglobovima, najviše s lijevim stopalom koje je bilo natečeno, puno kvrga, dvije ciste... Obišla sam sve doktore, prošla terapije, na štakama bila dvije godine, isprobala sve masti koje sam vidjela na televiziji i u novinama, sve tablete, dodatke... ništa nije pomoglo. Na kraju sam rekla: "Naručit ću još Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije, pa ako ne pomogne, odustat ću.

image
Branka iz Bilica

" Napravila sam dobru stvar. Kad sam se počela mazati, već u prvih petnaest dana bilo mi je lakše. Nakon par mjeseci kvrge su na stopalima nestale, noga više nije oticala, bolovi su se smanjili i ja sam se preporodila. Ova mast nije dobra samo za to, nego i za brojne druge tegobe, pa i za moje ruke koje su ispucale jer radim u vodi, ma za sve živo. Ne koristim više ništa od kozmetike i likarije, samo Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije.

image
ČUDOTVORNA MAST

Već deset godina imam astmu. Pila sam tablete, koristila pumpice, ali to sam sada sve maknula i koristim alkoholnu biljnu tinkturu - Čistač dišnih puteva i pluća, kao i njegov ljekoviti Sirup od cikle za pomlađivanje kože, kose i kostiju za kosu.

Preporodila sam se, u šezdesetoj godini napokon sam počela živjeti. Mogu normalno ustati, kvrge i bolovi su nestali. Ne do kraja, ali i dalje se mažem Prirodnom biljnom masti od deset ljekovitih biljaka gospodina Andrije i održavam ovo poboljšano stanje. Zato bih i drugima preporučila da iskušaju ljekovite biljne preparate gospodina Andrije, ja sam prezadovoljna.

Prezadovoljna sam i ne naručujem više ništa osim preparata gospodina Andrije, iako me i dalje zovu svi od kojih sam ranije naručivala. Nemam potrebe za ništa drugo, jer se osjećam preporođeno. I ne samo ja, naručila sam Prirodnu biljnu mast od deset ljekovitih biljaka i druge pripravke gospodina Andrije i svojim prijateljicama. Mi svi u kući to trošimo, moja kći, muž, svi. Prirodnu biljnu mast preporučila sam i svojim prijateljicama, ne samo za kosti i zglobove nego i mišiće, kožu, vene... svatko ima neku drugu tegobu, ali kome god sam ju preporučila svakome je pomogla.

Zato, gospodine Andrija, hvala Vam što ste me spasili.

Linker
02. svibanj 2024 19:05