Tjedan zdravlja djece: bio&bio za mališane bira kao i mi – samo najbolje

U današnjem svijetu gdje je briga o zdravlju djece od iznimne važnosti, a roditelji su sve više svjesni potrebe za pravilnom prehranom i kvalitetnim proizvodima za svoju djecu, bio&bio u “Tjednu zdravlja djece” donosi svoje favorite

Zdravlje djece je neprocjenjivo i ispravan odabir igra ključnu ulogu u tom procesu, što je premisa za bio&bio koji je uvijek pouzdan partner u brizi za dječje zdravlje. Nudeći samo najbolje proizvode koji su prirodni, organski i ekološki prihvatljivi, ne samo da olakšavaju roditeljima odabir najboljih proizvoda za djecu, već i potiču svijest o važnosti zdravog života i očuvanja okoliša za buduće generacije.

Otkrijte posebne ponude u Tjednu zdravlja djece!

U svim bio&bio trgovinama i web shopu u tijeku je Tjedan zdravlja djece, a do nedjelje 8.10. je poseban naglasak na proizvode koji imaju misiju jačanja imuniteta, kako bi pomogli djeci prevladati izazove kroz školsku godinu, a roditeljima olakšati svakodnevicu.

Upoznajmo superheroje!

Sirup za djecu od crne bazge i cinka pomno je izbalansiran da bude ukusan,a pri tom nudi snažnu podršku dječjem imunitetu. Pogodan za djecu od 3-12 godina:

  • skraćuje vrijeme oporavka
  • bez dodanog šećera
  • pogodno za vegane
  • bez sintetskih sladila, bojila i GMO-a tvari
image
Sirup za djecu od crne bazge i cinka

Anemija je izrazito čest krvni poremećaj, a pojedini oblici isključivo se vežu uz deficit vitamina B12, koji je od sada po prvi put dostupan u spreju za djecu:

image
B12
  • 100% metilkobalamin, bez umjetnih boja i aroma
  • pogodno za vegane, bez glutena i laktoze
  • sprječava slabost, pojačani umor, otežanu koncentraciju i gubitak apetita

Općenito se može reći da beta glukani pojačavaju prvu liniju obrane organizma, što je posebno važno za naše mališane. Beta Glucan ZdravKO visoko je kvalitetan proizvod, ugodnog voćnog okusa, a sadrži:

  • najaktivniji Beta Glucan gdje je glukoza povezana 1,3 i 1,6 vezama
  • 90% visokopročišćenu komponentu Beta 1,3/1,6 D-glucana
  • ekstrakte crne bazge, šipka, mrkve, lista masline i avokada
  • sinergijski učinak 8 vitamina B skupine, vitamina D3, vitamina C, vitamina E i cinka

U bio&bio trgovinama i na web shopu vas čeka posebna ponuda, dva pakiranja Beta glucan ZdravKA po cijeni jednog!

A, u Tjednu zdravlja djece, kao preporuku bio&bio nudi i knjigu Jadranke Boban Pejić – “Za bebe i djecu 2”. Nakon bestselera "Za bebe i djecu", ovo je nastavak posvećen prirodnim načinima tretiranja uobičajenih dječjih zdravstvenih tegoba kao što su kolike, uhobolja, grlobolja, ekcemi, dijareja, zatvor, mučnina i mnoge druge. Ovaj pregledni priručnik s jasnim uputama za sigurnu primjenu prirodnih rješenja kod kuće, ohrabrit će roditelje i pomoći djeci. Svakako pročitajte i njen zanimljiv blog o cjelovitoj prehrani mališana, uz brdo sjajnih ideja za zajedničke doručke.

bio&bio, lanac trgovina 100% certificirane ekološke hrane nije samo zdrav izbor, već i pouzdan partner u očuvanju dječjeg zdravlja, te garantira samo najbolje proizvode. Vidimo se na Tjednu zdravlja djece, do nedjelje 8. listopada.

Linker
25. travanj 2024 14:46