LMF FESTIVAL

The Masquerade na ovogodišnji LMF FESTIVAL dovodi najjača imena elektroničke glazbe

LMF Festival će i ove godine ugostit jednog od najpoznatijih izvođača elektroničke glazbe - Claptonea

Ovogodišnje izdanje LMF Festivala, koje se organizira već treću godinu za redom, bit će obilježeno nastupom Claptonea. Jedan od najintrigantnijih i najmisterioznijih izvođača elektroničke glazbe, Claptone, sprema se ponovno zavladati pozornicom na LMF Festivalu u Zagrebu. Claptone je poznat po svojim nastupima s maskom na licu, a od toga je izgradio i cijeli brend – The Masquerade. Ovogodišnji nastup donosi brojna iznenađenja i zanimljivosti, a jedna od njih je i ta da će Claptone brendirati cijeli glavni stage svojim zaštitnim znakom što će posjetiteljima svakako upotpuniti festivalsko iskustvo.

image
LMF FESTIVAL

LMF Festival je postao nezaobilazan događaj za ljubitelje elektroničke glazbe u svijetu. Ove godine, Festival će svojim posjetiteljima ponuditi nevjerojatno iskustvo uz najbolje izvođače i spektakularnu produkciju. Claptone 16. lipnja, na Jarun dovodi svoj jedinstveni, brendirani party – The Masquerade koji će imati do sada možda i najjači line-up. Od domaćih izvođača nastupit će Yakka i Kosta Radman, a The Masquerade line-up uz Claptonea upotpunit će Dombresky, Sonny Fodera i John Summit. Claptone je glazbeni umjetnik koji već nešto više od jednog desetljeća intrigira svoju publiku maskom koju nikada ne skida,

image
LMF FESTIVAL
održavajući svoju tajanstvenost i magičnost na jedinstvenoj razini. Claptone je stekao reputaciju vrhunskog live izvođača, čiji nastupi donose nevjerojatnu energiju i stvaraju atmosferu koja potiče ples i euforiju. Njegovi hitovi poput "No Eyes", "Wrong", "In The Night", samo su neki od brojnih koji su osvojili ljubitelje elektroničke glazbe diljem svijeta.

image
LMF FESTIVAL

Lokacija na Jarunu pružit će idiličan ambijent za uživanje u glazbi, plesu i dobrom društvu. Festival je dobio reputaciju kao mjesto koje donosi ne samo iznimnu glazbu, već i razne zanimljivosti i iznenađenja, baš poput Masqueradea, stvarajući neponovljivu atmosferu koja se pamti. Ove godine „chill zona“ bit će prepuna raznim atrakcijama i zanimljivim sadržajem kako bi svi posjetitelji mogli pronaći „kutak“ za druženje i kako bi imali zanimaciju tijekom cijelog dana.

image
LMF FESTIVAL
image
LMF FESTIVAL

Dolazak Claptonea na LMF Festival bit će nezaboravan trenutak za sve ljubitelje elektroničke glazbe. Njegova tajanstvena aura i spektakularni nastupi garantiraju nevjerojatno iskustvo koje se ne smije propustiti. Pripremite se za plesnu noć punu magije, energije i glazbenog užitka na LMF Festivalu, koji će vas ostaviti bez daha i gdje ćete stvoriti uspomene za cijeli život.

image
LMF FESTIVAL
image
LMF FESTIVAL

Više o LMF Festivalu možete pronaći ovdje.

Linker
14. svibanj 2024 11:38