Neuroth

Smijte se, razgovarajte, plešite kroz život: otkrijte svoju moć sluha

Došlo je vrijeme za moć sluha. Za novi, otvoren i pozitivan stav prema slušnim pomagalima. Kako vi doživljavate osobe s oštećenjem sluha? Trebali bismo ih doživljavati isto kao i osobe koje nose naočale. Slušni aparati su nešto što se podrazumijeva i trebamo ih nositi s istim samopouzdanjem. Na ručku s prijateljima, na obiteljskom odmoru i na rođendanskoj zabavi vikendom.

Moć sluha znači ostati dobro povezan, plesati kroz život i razgovarati. Jer zabavnije je uživati u životu sa svim njegovim melodijama, zvukovima i tonovima. Moć sluha također znači lakoću, bezbrižnost i radost života – što lako možete primijetiti kod osoba koje nose slušne aparate. Upravo zato što su slušni aparati sada toliko maleni da su gotovo nevidljivi.

Slušni aparati koji se prilagođavaju vašem načinu života.

Moderni slušni aparati koji se postavljaju u uho pokazuju koliko je tehnologija postala sofisticirana. Cijela elektronika je integrirana u mali umetak (olivu), takozvanu otoplastiku. Oliva se postavlja poput čepića za uho i nestaje iz vidokruga. Isto vrijedi i za slušne aparate koji se postavljaju iza uha. I oni su također vrlo diskretni i neprimjetni.

Slušna rješenja iz Neurotha mogu se uspješno nositi s bilo kojom slušnom situacijom i prilagoditi joj se u roku od nekoliko sekundi. Odbacite predrasude, ne dopustite sebi da odustanete od aktivnog života. Mi vam pomažemo u nastojanju da otkrijete svoju moć sluha. Uz Neuroth imate snažnog partnera koji će vas pratiti korak po korak na vašem putu do boljeg sluha.

Ostanite povezani i aktivni uz pametne slušne aparate iz Neurotha

Predrasude o tome kako slušni aparati izgledaju ili djeluju postaju stvar prošlosti. Kombinirajući inovativnu tehnologiju s elegantnim dizajnom, slušni aparati čine život jednostavnijim u svim okolnostima. Uz pomoć nove tehnologije slušni aparati omogućavaju jasno razumijevanje govora, imaju diskretan dizajn koji pruža optimalnu udobnost nošenja i lako se povezuju s vašim pametnim uređajima.

Napredne opcije donose prirodnu kvalitetu zvuka. Korisnici slušnih aparata lakše će se uključiti u razgovore s više osoba, lakše će locirati izvor zvuka i lakše će se koncentrirati na ono što žele čuti jer nova tehnologija pruža i mogućnost smanjivanja okolne buke.

Osim što se slušni aparati mogu povezati s pametnim uređajima, odsada ih možete i puniti. Punjivi slušni aparati vrlo su praktični za putovanja, a i idealno su rješenje za sve naše korisnike – osim što čuvate okoliš, ne trebate razmišljati o kupovini baterija za slušne aparate.

Kompetentna podrška na putu do boljeg sluha

Slušni akustičari iz Neurotha su profesionalci koji pružaju stručnu podršku klijentima na njihovom putu ka boljem sluhu. Dogovorite termin za provjeru sluha u vama najbližem Neuroth slušnom centru na jednoj od 12 lokacija diljem Hrvatske, na besplatni telefon 0800 303 302 ili online na našoj internetskoj stranici i uvjerite se sami.

Na prvom besplatnom terminu savjetovanja sa slušnim akustičarima provodi se besplatan test sluha i test razumijevanja govora. Na temelju rezultata slušnog testa, anatomije vašeg uha, vašeg životnog stila te individualnih zahtjeva, slušni akustičar će pronaći optimalnu podršku za vaše uši. Slušni aparati individualno prilagođeni po mjeri vašeg uha daju se na besplatnu probu do 14 dana te se u svojem domu i poznatom okruženju možete uvjeriti što zapravo znači „Bolje čuti, bolje živjeti“. Uživajte u svom životu uz moć sluha!

Linker
24. travanj 2024 04:01