Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion

 AKROMION

Ovacije novootvorenoj bolnici u Novom Zagrebu Akromion

Ravnatelj bolnice otkriva: „Broj operacija i prihodi u listopadu i studenom porasli su za 20%“

Specijalna bolnica za ortopediju i traumatologiju Akromion nedavno je otvorila svoja vrata na novoj lokaciji u Dugavama i tako s ponosom primila svoje prve pacijente. S početkom rada Akromiona, pacijentima je sada omogućen pristup vrhunskoj medicinskoj skrbi u impresivnoj novoj zgradi na čak 8.500 kvadratnih metara. Stručni tim visokokvalificiranih liječnika, medicinskih sestara i ostalog osoblja posvećen je pružanju najbolje moguće skrbi pacijentima u području dijagnostike te liječenja i rehabilitacije ortopedskih i traumatoloških stanja. Prve reakcije pacijenata su iznimno pozitivne. Pacijenti ističu ljubaznost osoblja, brzu i preciznu dijagnostiku te stručnost liječnika, a oni koji nisu stigli pogledati bolnicu na otvorenju žele je doći vidjeti i obići.

Na rad novootvorene bolnice Akromion na novoj lokaciji osvrnuo se i ravnatelj bolnice prof.dr.sc. Nikola Čičak te izjavio:

„Broj operacija i prihodi u listopadu i studenom porasli su za 20%. Zaposlili smo 39 novih djelatnika i još zapošljavamo. Operacija radi prekovremeno pa moramo otvoriti četvrtu operacijsku salu što zahtjeva dodatnu opremu i osoblje. Najjači mjeseci po broju usluga uključujući i operaciju su uvijek bili siječanj, ožujak i listopad, a zadnjih godina i studeni. Također, drago mi je istaknuti da ulažemo u edukaciju koja je trajna za sve zaposlenike Akromiona. Svaki liječnik mora godišnje otići na najmanje jedan stručni skup, kongres u svijetu, a nakon toga izvijestiti stručni kolegij o novostima u području kojim se bavi i preporuku uvođenja u proces rada bolnice nove tehnologije ili saznanja npr. operacijska tehnika, novi implantati, novi uređaji i sl. Moja preporuka pacijentima je preventiva u skladu s našim motom "zdravlje i mobilnost", kretanje, smanjenje tjelesne težine s čime manje opterećuju svoje tijelo i produžuju mu vijek trajanja.“

image

prof. dr. sc. Nikola Čičak

AKROMION

Najveća privatna bolnica u Hrvatskoj ima 5 etaža i čak 51 krevet i opremljena je najnovijom tehnologijom, uključujući modernu opremu za dijagnostiku, integrirane operacijske sale visokih standarda te udobne i suvremeno opremljene smještajne prostorije. Znatno proširena djelatnost fizikalne terapije omogućava pacijentima nakon operacije ostanak na rehabilitaciji umjesto odlaska u toplice. Sve to omogućuje brzu i učinkovitu dijagnostiku te pružanje individualno prilagođenog liječenja. Akromion je u fazi nabavke robota za ugradnju proteze koljena, odnosno umjetnog koljena koji će biti postavljen u bolnicu do kraja godine s početkom prvih operacija u prosincu. Ovakav robot nema nitko u Hrvatskoj niti u susjednim zemljama, uključujući i Sloveniju. S opremom najnovije generacije i stručnim timom visokokvalificiranih stručnjaka, Akromion postavlja najviše standarde u pružanju medicisnke usluge. Više informacija možete pronaći na akromion.hr.

Linker
25. travanj 2024 15:45