‘NISAM TRUDNA‘

Nakon šuškanja o trudnoći, oglasila se Lady Gaga: Ovo je razlog zašto su svi sumnjali da stiže prinova

Lady Gaga je na društvenim mrežama opovrgnula tračeve, a ranije su je pratile glasine da je zaručena

Lady Gaga 

 The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Lady Gaga došla je na vjenčanje svoje sestre Natali Germanotte i pokrenula glasine da očekuje bebu fotografijama koje su došle u medije. Naime, obožavatelji su na temelju njih pretpostavili da je trudna.

No, pjevačica se odlučila oglasiti povodom tih tračeva i otkrila da nije trudna. Lady Gaga objavila je video na TikToku kako izbjeljuje obrve.

@ladygaga

register to vote or check if you‘re registered EASILY at www.headcount.org

♬ I AM THE AESTHETIC _yaesthetician - yas 💚🌻🍭🫧

"Nisam trudna - samo sam premalo plakala u teretani. Glasajte na www.headcount.org", stajalo je na videu spominjući glazbenu organizaciju koja želi utjecati na građanske promjene. U opisu je potaknula obožavatelje da šire to glasanje.

Osim na TikToku, o tome se oglasila i na X-u, demantiravši glasine.

Gaga je namignula kameri i ponovila svoju poruku, napisavši: "Nisam trudna... Registrirajte se za glasanje ili provjerite jeste li se već jednostavno registrirali na http://headcount.org." Snimku je podijelila i na svojoj Instagram priči.

Slične glasine kružile su o Gagi i u travnju kad je primijećena s velikim dijamantnim prstenom na lijevom prstenjaku nakon čega su se mnogi pitali je li ju zaručio njezin dečko Michael Polansky.

image

Lady Gaga i Michael Polansky

Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia/Rmbi/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Podsjećamo, Lady Gaga je ranije bila zaručena za talent agenta Christiana Carinoa s kojim je bila dvije godine, a zaruke su raskinuli 2019. Ranije je hodala s Taylorom Kinneyem četiri godine, potom su bili zaručeni jednu godinu i prekinuli 2016. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 13:01