NATAŠA REIĆ MATKOVIĆ

Bila je prateći vokal Doris Dragović dugih 15 godina, a sada oduševljava vlastitom pjesmom: Ovo je ‘Ljubav bez imena‘

Ovu ljubavnu pop-rock baladu s primjesom countryja snimili su u studiju Tomislava Mrduljaša

Nataša Reić

 Promo/

Nataša Reić Matković splitska je pjevačica iznimnih vokalnih sposobnosti koju mnogi poznaju kao dugogodišnji back vokal naše glazbene dive Doris Dragović. Publici se sada Nataša odlučila predstaviti novim autorskim singlom ‘Ljubav bez imena’, za koji je napisala tekst, dok je autor glazbe klavijaturist Ivan Komić.

"Mislim svaku riječ koju sam napisala. Priča je o tome da svaka žena ima nekoga koga užasno voli. Voli iluziju muškarca koji bi u njenim očima trebao biti savršen. Svaka žena u sebi ima i želju da joj muškarac bude netko tko će je istinski voljeti. Ova je pjesma dio mog sna, osobe koja nema lice, ali je savršen u svakom pogledu, i tako je i nastala pjesma", komentirala je pjesmu Nataša koja za sebe kaže da je romantična duša i sanjar. Upravo ta emocija može se osjetiti u ovoj nježnoj baladi.

"Ako će netko biti sretan uz tu pjesmu, meni je to najveća nagrada i ništa mi više ne treba", nadodaje pjevačica čije pjesme pričaju ljubavnu priču i prenose poruke koje mogu doprijeti do srca svakog slušatelja.

Ovu ljubavnu pop-rock baladu s primjesom countryja snimili su u studiju Tomislava Mrduljaša, poznatog skladatelja, koji je i producent nadlazećeg albuma na kojem Nataša i Ivan rade već neko vrijeme, a spot je radio Ljudevit Blagec i Matko Petrić s kojim Nataša i Ivan dugo surađuju.

Upravo su brojne suradnje s poznatim imenima obilježile Natašin glazbeni put. Osim s Doris, pjevala je i s Gibonnijem, Zoricom Kondžom, Oliverom, Dalmatinom, Alenom Nižetićem, Giulianom,… što je stvorilo nezaboravno glazbeno putovanje ove umjetnice.

image

Nataša Reić

Promo/

Najduže je pak bilo ono s Doris s kojom je bila 15 godina u bendu. Zajedno su obišle razne države i mnoge svjetske bine, a Doris za nju ima samo riječi hvale.

"Nataša je već sve postigla. Ona je formirani vokal, vrhunske kvalitete, solistica par excellence. Mogu joj poželjeti da je taj blagoslov prati kroz život i dalje. Nadam se da će sve dobro što je povukla sa sobom radeći fantastično svoj poziv ugraditi u sve što novo bude radila. Ona je već uspjela, nebitno što radila. Ona je naprosto upijala sve što joj je bilo potrebno. To može samo jedan prirodni talent koji se rodi s tim. Zato mi je ona jako posebna i značajna, i zato mogu odgovorno pričati o njenom ogromnom talentu, jer sam ga imala priliku uživati godinama", rekla je Doris Dragović i poželjela joj sreću u samostalnoj karijeri.

"Nisam mogla zamisliti da će mi se pružiti prilika raditi s Doris. Bila mi je idol. Da imam priliku pjevati sa svojim idolom bilo mi je wow. Ona me uputila u sve. Sve sam upijala. Bila mi je savršena mentorica. Doris je posebna, graciozna, dobra kao kruh i jedna od najkarizmatičnijih umjetnica u nas. Jedna je od najjačih ljudi na estradi. Preko nje sam upoznala sve izvođače naše estrade. Imala sam privilegiju raditi s njom. Takva se prilika rijetko ukaže, tako da sam rođena pod sretnom zvijezdom. Put koji sam s njom prošla vrijedio je svake minute", kaže Nataša.

image

Nataša Reić

Promo/

Glazbenu karijeru nastavila je s bendom Pink Panther gdje je postala frontwoman 2015. Pjevajući u Pink Pantheru Nataša plijeni pažnju svojim vokalom na raznim eventima, vjenčanjima, ogromnim feštama i manifestacijama. Bend prati i razne izvođače s kojima Nataša uživa raditi.

Osim što uživa u glazbi, vrijeme gušta provoditi u svojoj oazi mira na Visu gdje su mnogi tekstovi i nastali.

Ljubav prema glazbi, naslijedila je od majke koja joj je ujedno i najveći kritičar, ali i podrška.

Da se snovi ostvaruju pravi je primjer ‘Ljubav bez imena’ jer upravo autorski rad bio je Natašina dugogodišnja želja i izazov koji je uspješno ostvarila u suradnji s Ivanom Komićem, a uskoro nas očekuju i nove autorske pjesme iz glezbene radionice ove zanimljive umjetnice. Do tada, uživajte u pjesmi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 13:00