OČEKUJE PRINOVU?

Lady Gaga uživala na sestrinom vjenčanju, ali zbog ovog detalja svi misle samo na jedno: ‘Ma jesi li ti to trudna?!‘

Zvijezda je i ovoga puta nosila dijamantni prsten koji je prije nekoliko tjedana potaknuo nagađanja da je pjevačica zaručena

Lady Gaga

 The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia/The Hollywood Jr/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Pjevačica Lady Gaga pojavila se u crnoj haljini na vjenčanju svoje sestre Natali Germanotte i pokrenula glasine da očekuje prinovu, prenosi Daily Mail. Zvijezda se posljednjih mjeseci pritajila od javnosti nakon što je završila snimanje filma "Joker: Folie a Deux" i nastavila raditi na novom albumu.

Kako britanski mediji prenose, pjevačica je uživala na vjenčanju svoje sestre uz partnera Michaela Polanskog, a zbog fotografija do kojih je došao The Sun, obožavatelji pretpostavljaju da je pjevačica trudna. Prije ovoga, zvijezda se u javnosti pojavila na premijeri koncertnog filma "Gaga Chromatica Ball", ali zbog modnog odabira tada nije bilo moguće pretpostaviti trudnoću.

Gaga je i ovoga puta nosila dijamantni prsten koji je prije nekoliko tjedana potaknuo nagađanja da je pjevačica zaručena. Još prije tri godine se pisalo da je Gagina veza s Polanskym ozbiljna pa nagađanja obožavatelja o tome da su otišli korak dalje nisu previše iznenađujuća.

image

Lady Gaga u filmu ‘Joker: Folie a Deux‘

Landmark Media/alamy/alamy/profimedia/Landmark Media/alamy/alamy/profimedia

Inače, prije Polanskog Gaga je bila zaručena za Taylora Kinneya i menadžera Christiana Carina. Nije tajna ni da zvijezda priželjkuje ostvariti se kao majka već dulje vrijeme. Još 2020. godine u jednom je intervjuu priznala da je jako uzbuđena što će jednoga dana imati djecu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. lipanj 2024 13:01