ČETVRTA TRUDNOĆA

Nakon što je hitno prebačena u bolnicu, oglasila se emotivnom objavom: ‘Zahvalna liječnicima koji su mi spasili bebu‘

U objavi na Instagramu zahvalila je suprugu što je s turneje dotrčao u bolnicu, kao i svojoj majci koja je bila uz nju

Kourtney Kardashian

 Instagram/kourtney Kardashian/

Reality zvijezda Kourtney Kardashian otkrila je zašto je nedavno hitno prebačena u bolnicu na operaciju. Kourtney se nalazi u kasnoj trudnoći, a čeka svoje četvrto dijete, odnosno prvo sa suprugom Travisom Barkerom, bubnjarom benda Blink-182.

U objavi na Instagramu zahvalila je suprugu što je s turneje dotrčao u bolnicu, kao i svojoj majci Kris Jenner koja je bila uz nju.

"Zauvijek ću biti zahvalna svojim nevjerojatnim doktorima što su spasili život našoj bebi. Vječno sam zahvalna svom suprugu koji je dojurio s turneje kako bi bio sa mnom u bolnici i brinuo se za mene nakon toga, on je moja stijena. I mojoj mami, hvala što si me držala za ruku kroz ovo.

Kao netko tko je imao tri stvarno lake trudnoće u prošlosti, nisam bila spremna na strah od hitne operacije fetusa. Mislim da nitko tko nije prošao kroz sličnu situaciju ne može razumjeti taj osjećaj straha. Imam potpuno novo razumijevanje i poštovanje prema mamama koje su se morale boriti za svoje bebe dok su bile trudne.

Hvala Bogu. Izlazak iz bolnice s mojim sinčićem u trbuhu i na sigurnom bio je pravi blagoslov", napisala je Kourtney Kardashian.

Podsjetimo, Kourtney i Travis ranije su otkrili da čekaju dječaka. Ona ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom, a on dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler.

Reality zvijezda i glazbenik svoju ljubav rado pokazuju i na društvenim mrežama, a on ju je zaprosio u listopadu 2021. na plaži u Montecitu, u Kaliforniji. Od tada su se triput vjenčali - prvi put u Las Vegasu, zatim je uslijedilo civilno vjenčanje u SAD-u, a na kraju i raskošna svadba u Portofinu, gdje je zasjala u Dolce & Gabanna vjenčanici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 04:59