ZAGONETNA OBJAVA

Kourtney Kardashian u tajnosti hitno hospitalizirana, Travis odmah odgodio turneju svog benda Blink-182

Poznati par u lipnju je objavio da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, i to dječaka

Travis Barker i Kourtney Kardashian izlaze iz bolnice

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Bubnjar Travis Barker iznenada je morao napustiti turneju svog benda Blink-182 nakon što je njegova trudna supruga, reality zvijezda Kourtney Kardashian hospitalizirana, prenosi Page Six.

Doduše, reality zvijezda je u bolnici boravila kratko i "sada se vratila kući", rekao je izvor za People te dodao da se osjeća puno bolje i da je "iznimno sretna što se Travis vratio kući". Nije jasno zašto je Kardashian, koja je fotografirana kako u subotu sa suprugom napušta bolnicu u Los Angelesu, potražila liječničku pomoć.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian izlaze iz bolnice

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Blink-182 objavili su rano u petak da su morali odgoditi početak svoje europske turneje jer je Barker rješavao "hitnu obiteljsku situaciju" u SAD-u. U priopćenju popularnog benda nije navedeno o kakvom se hitnom slučaju radi, no bili su prisiljeni odgoditi nastupe u Glasgowu, Belfastu i Dublinu te su obećali dati više informacija "što je prije moguće".

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian izlaze iz bolnice

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

Samo nekoliko sati prije zagonetne objave, 47-godišnji Barker je objavio nekoliko fotografija u molitvenoj sobi zračne luke u Glasgowu. Također, jedna od njegovih Instagram priča sadržavala je natpis na kojem je pisalo "zajedno se molimo". U međuvremenu, 44-godišnja Kardashian šutjela je i maknula se s društvenih mreža.

Zvijezda reality serije "Kardashians" i Barker, koji su se vjenčali u svibnju 2022., objavili su u lipnju da očekuju svoje prvo zajedničko dijete, i to dječaka.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Kardashian i slavni bubnjar godinama su pokušavali dobiti dijete i dokumentirali su svoja iskustva u obiteljskom Hulu reality showu. Osnivačica brenda "Poosh" prvo je pokušala s in vitro oplodnjom, ali je u epizodi u svibnju objasnila da su "službeno gotovi" s navedenim procesom i da umjesto toga žele začeti dijete prirodnim putem. Kourtney inače ima troje djece s bivšim partnerom Scottom Disickom (39) - sina Masona (13) kćer Penelope (10) i sina Reigna (8). Njen novi suprug Travis Barker pak ima dvoje djece s bivšom Shannom Moakler (48) - sina Landona (29) i kćer Alabamu (17).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 03:15