IVF TRETMAN

Kourtney Kardashian (44) odgovorila hejterima: ‘Prestara za majčinstvo? Ovo je bio Božji plan!‘

Kourtney očekuje prvo dijete sa suprugom Travisom Barkerom, bubnjarem benda Blink-182

Kourtney Kardashian 

 Boohoo/splashnews/Splashnews.com/Splash/Profimedia/

Kourtney Kardashian Barker (44) uzvraća komentar na kritike prema kojima je ona prestara da bi imala bebu i naziva svoju trudnoću „Božjim planom.“

Kourtney čeka svoje prvo dijete sa suprugom, bubnjarom benda Blink-182, Travisom Barkerom. Buduća majka bila je na ovotjednoj digitalnoj naslovnici za Vanity Fair Italija i u intervjuu je progovorila o tome da ne obraća pažnju na negativce koji propituju njezinu želju da postane majka u 40-ima.

„Ti komentari me ne dotiču. Samo kažem: kako možete propitkivati Božji plan? Jer to je kako ja vidim trudnoću, koja je došla nakon što smo Travis i ja prestali razmišljati o tome i prekinuli smo IVF tretmane“, rekla je zvijezda realityja, prema postu Vanity Faira na društvenim mrežama.

image

Kourtney Kardashian i Travis Barker

Wcp,4cnrs/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Wcp,4cnrs/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Svoju trudnoću partneru je Kourtney objavila na zanimljiv način. Tijekom koncerta njegovog benda podigla je natpis „Travis, ja sam trudna“, a par je kasnije podijelio da očekuju sina. Prošli mjesec buduća majka otkrila je na društvenim mrežama da je imala hitnu operaciju fetusa koja je spasila život njezine bebe.

Par je bio iskren o svojim pokušajima umjetne oplodnje i Kourtney je priznala da su IVF tretmani bili teški i za njezino tijelo i za mentalno zdravlje, stoga su od toga odustali.

"Voljela bih bebu više od svega, ali stvarno vjerujem u ono što Bog sprema za nas. Ako je to beba, onda vjerujem da će se to dogoditi“, rekla je tada.

Kourtney je majka troje djece sa svojim bivšim partnerom Scottom Disickom: Masona (13), Penelope (11) i Reigna (8).

Barker ima dvoje djece s bivšom suprugom Shannom Moakler: Landona (20) i Alabamu (17). On je također očuh Atiane De La Hoye (24) kćeri Moakler s bivšim suprugom Oscarom De La Hoyom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 21:00