TURBULENTNO

Ella Dvornik osvrnula se na ovu godinu, opisala ju je u dvije riječi: ‘Bože sačuvaj...‘

Na Instagramu je Ella tražila pratitelje da opišu ovu godinu u dvije riječi, a potom je i sama dala odgovor

Ella Dvornik

 /Instagram/ Ella Dvornik

Godina se bliži kraju, sve više je božićnog duha na ulicama i u domovima, a mnogi sabiru dojmove 2023. godine. Jedna od njih je i influencerica i glazbenica Ella Dvornik (32) koja je zamolila svoje pratitelje na Instagramu da opišu ovu godinu.

Ella je pozirala u garaži u trapericama i vesti, a na fotografiju je stavila natpis: „Opišite 2023. s dvije riječi…“, pa je odlučila biti primjer svojim obožavateljima i prva u komentaru napisati kakva je njoj bila godina.

„Bože sačuvaj“, komentirala je influencerica. Mnogi su se s njom složili u komentarima da jedva čekaju da ova godina završi i da je bila čudna.

„2063. je moja“, našalila se Ella.

Pratiteljima je godina bila različita.

„Imamo bebu!“, „Prekrasan kaos“, „Ajmo dalje“, „Sljedeća, molim“, „Igre gladi“, „Savršeno savršena“, pisali su različite komentare.

Podsjećamo, ove godine Ella Dvornik izdala je album „Teška vremena za sanjare“ pod svojim umjetničkim imenom Alterella. U posljednje vrijeme interes javnosti privlači njezin razvod od britanskog poduzetnika Charlesa Pearcea koji je za medije priznala početkom kolovoza. Par se upoznao 2014. godine u Londonu.

image

Charles Pearce i Ella Dvornik.

Ante Cizmic/Cropix/Cropix

Oko njihove ljubavi javnost je puno komentirala jer je Charles od Elle stariji 13 godina, no tada to njihovoj priči nije smetalo. Zaruke su pale u Japanu 2016. U studenom 2017. njihova obitelj je dobila proširenje. Stigla je djevojčica Balie Dee, a 2020. u veljači djevojčica Lumi Wren. Živjeli su u Zagrebu, a potom u istarskim Balama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 13:55