‘GORI!‘

Ella Dvornik obradila veliki hit Aleksandre Prijović, fanovi oduševljeni: ‘Od cajke si napravila pjesmu!‘

"Kad rasprodate pet Arena i vi ćete dobit cover. Šala mala, evo u čast Aleksandre Prijović jer je objasnila", rekla je Dvornik

Ella Dvornik i Josip Novosel

 Ella Dvornik/Instagram

Blogerica, vlogerica i influencerica Ella Dvornik (33) te bloger i djelatnik u marketingu Josip Novosel objavili su na Instagramu blues obradu pjesme "Testament" srpske pop-folk pjevačice Aleksandre Prijović.

"Kad rasprodate pet Arena i vi ćete dobit cover. Šala mala, evo u čast Aleksandre Prijović jer je objasnila - jedan blues cover njene pjesme “Testament” s (Josipom Novoselom)", napisala je 33-godišnja Dvornik uz video svoje i Novoselčeve verzija hita srpske pjevačice.

Jedna je korisnica Instagrama konstatirala da je "jedva prepoznala" pjesmu koju su Dvornik i Novosel izveli. Nemali ih je broj korisnika samo pohvalio, ustvrdivši da je obrada "top" i da "gori".

Drugi je korisnik ustvrdio da je od "cajke napravila pjesmu". Novoselu se taj komentar očito svidio jer ga je komentirao "smajlićem".

Korisnici su uočili i da je Dvornik tijekom izvedbe imala otkopčan šlic na trapericama. "Šlic smije biti otvoren jer nema što ispasti. Jer da ima morali bi žene sklanjati...", ustvrdila je Dvornik u komentaru.

Izvedbu je Dvornik zaključila time što je zapalila cigaretu.

Prijović je "Testament" objavila 2017. godine, a spot za pjesmu objavljen na YouTubeu do sada je pogledan 42 milijuna puta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 12:53