DRAGO JOJ JE

Ella Dvornik nije završila srednju školu: ‘Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali ja...‘

Ella je Umjetničku školu u Zagrebu napustila zbog snimanja serije ‘Rođaci‘ koja na kraju nije objavljena

Ella Dvornik

 Marina Ribar/Marina Ribar Photography

Influencerica Ella Dvornik (32) puni novinske naslove otkako je otkrila da se rastaje od Charlesa Pearcea. Nedavno je na konferenciji „Beep Up“ otkrila da nije nikad završila srednju školu i što misli o tome.

Naime, Ella je pohađala Umjetničku školu u Zagrebu koju je napustila u drugom razredu srednje škole.

„Sve vrijeme me kopkalo to što nikad nisam završila srednju školu. Stalno su me svi osuđivali zbog toga, ali sam osjećala da imam neku ambiciju koju moram ispuniti. Znala sam da neću ići na faks ni ništa“, rekla je Ella na konferenciji dok je sjedila uz popularnog profesora matematike Tonija Miluna.

@stopostoiskreno @Ella Dvornik pravi je dokaz da za uspješan posao ne moraš imati puste diplome i prestižne titule! ? #business #poduzetnistvo #elladvornik #beepup ♬ original sound - BEEP UP

Školu je napustila zbog snimanja serije „Rođaci“ koja naposljetku ipak nije ugledala svjetlo dana.

„Koliko god ljudi mislili da je to greška, mislim da sam stvarno naučila puno o životu time što sam na neki način morala naći nešto u čemu sam dobra bez nekakvog znanja, hajmo reći. Sve vrijeme sam nalazila to nešto što bi me ispunilo i na kraju sam došla do ovog i drago mi je, iskreno“, zaključila je influencerica.

image

Danijela i Dino Dvornik

Paun Paunovic/Cropix

Svoju početnu slavu Ella je stekla s roditeljima Danijelom i Dinom Dvornikom kad se snimala serija „Dvornikovi“. Kasnije se počela baviti glazbom i društvenim mrežama. Podsjećamo, Ella je majka dviju djevojčica Balie i Lumi koje ima s Charlesom Pearceom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 17:48