PROFIMEDIA
Pukla ljubav

Još jedan prekid: Američka pjevačica zatražila samostalno skrbništvo nad djetetom

Američka pop pjevačica Halsey prekinula je dugogodišnju vezu s filmskim producentom Alevom Aydinom.

Američka pop pjevačica Halsey prekinula je dugogodišnju vezu s filmskim producentom Alevom Aydinom.

Američka pjevačica Ashley Nicolette Frangipane, poznatija kao Halsey, prekinula je dugogodišnju ljubavnu romansu s filmskim producentom Alevom Aydinom, kako doznaje People. Pop pjevačica najpoznatija po popularnom hitu "Without me", s Alevom ima sina Endera Ridleya kojeg su dobili u srpnju 2021. godine.

"Dogovorili su da će se mirno razići te da će oboje podjednako brinuti o sinu", rekao je izvor blizak paru za People. Spomenuti medij došao je u posjed sudskih dokumenta prema kojima je utvrđeno da je Halsey 5. travnja podnijela zahtjev za potpuno i samostalno skrbništvo nad 21-mjesečnim sinom. Također, zatražila je da se njezinom bivšem partneru dodjeli "razumno posjećivanje" i da sudske troškove podjednako podijele.

Par je prvi put zajedno viđen u javnosti u Los Angelesu na utakmici Lakersa 2019. godine, a posljednji put je s njim na društvenim mrežama podijelila fotografiju na Dan zaljubljenih.

image

Halsey i Alev Aydin na Vanity Fair zabavi

JEFFREY MAYER/PACIFIC COAST NEWS/PROFIMEDIA JEFFREY

Iako je svoju vezu pokušavala držati daleko od očiju javnosti, ipak je neke detalje iznijela u kolovozu 2021. u intervjuu za Apple Music. "Volim svog partnera, naš odnos je tako pun ljubavi, strasti i komunikacije", rekla je pa nastavila: "Sjećam se trenutka kada sam bila peti ili šesti tjedan trudna s našim sinom. Bila sam jako zabrinuta jer nisam znala što me očekuje, no on me ohrabrio i bio uz mene", poručila je glazbenica koja je osim po hitu "Without me" poznata i po pjesmama "Could Have Been Me", "Walls Cloud Talk", "Control", "Bad at Love", "Eastside"...

Osim toga, kada je njihov sin napunio godinu dana posvetila mu je objavu i rastopila mnoga srca vjernih obožavatelja. "Moja mala sićušna beba danas slavi veliki prvi rođendan! Vrijeme leti, a ja želim sletjeti s tog aviona koji nas vozi. Tvoj tata i ja volimo te najviše na svijetu, ti si jako pametan, sladak i zabavan dječak", napisala je mlada mama koja tada nije ni slutila da će doći kraj njihovoj obiteljskoj idili.

Linker
26. travanj 2024 15:10